|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
domates, göğsü, mantar, mikrodalga, sarımsaklı, tarifi, tavuk |
![]() |
Domates Mantar Ve Sarımsaklı Tavuk Göğsü (Mikrodalga) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Domates Mantar Ve Sarımsaklı Tavuk Göğsü (Mikrodalga) TarifiDomates Mantar ve Sarımsaklı Tavuk Göğsü (mikrodalga) 500 g tavuk göğüs eti (haşlanıp süzülmüş) 250 g mantar (yıkanıp, kurulandıktan sonra, dilimlenmiş) 6 arpacık soğanı (ince doğranmış) 3 çorba kaşığı sirke 6 diş sarımsak (ince kıyılmış) bir tutam pul kırmızıbiber 500 g domatesi (kabuklan soyulup, çekirdekleri çıkarıldıktan sonra, doğranmış) 2 çorba kaşığı maydanoz (kıyılmış) 1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı Mantarlar, arpacık soğanları, sirke, sarımsaklar ve pul kırmızıbiberleri ateşe dayanıklı bir cam kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|