Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
domates, göğsü, mantar, mikrodalga, sarımsaklı, tarifi, tavuk

Domates Mantar Ve Sarımsaklı Tavuk Göğsü (Mikrodalga) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Domates Mantar Ve Sarımsaklı Tavuk Göğsü (Mikrodalga) Tarifi



Domates Mantar ve Sarımsaklı Tavuk Göğsü (mikrodalga)

500 g tavuk göğüs eti (haşlanıp süzülmüş)
250 g mantar (yıkanıp, kurulandıktan sonra, dilimlenmiş)
6 arpacık soğanı (ince doğranmış)
3 çorba kaşığı sirke
6 diş sarımsak (ince kıyılmış)
bir tutam pul kırmızıbiber
500 g domatesi (kabuklan soyulup, çekirdekleri çıkarıldıktan sonra, doğranmış)
2 çorba kaşığı maydanoz (kıyılmış)
1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı

Mantarlar, arpacık soğanları, sirke, sarımsaklar ve pul kırmızıbiberleri ateşe dayanıklı bir cam kapta karıştırın Kabı plastik filmle örtüp, % 100 ısıtılmış fırına vererek, karışımı 4 dakika pişirin Karıştırıp, yeniden üstünü örterek, 4 dakika daha pişirin Kabı fırından alıp, plastik filmi çıkarın ve karışıma tavuk etleri, domatesler, maydanozlar ve zeytinyağını ekleyerek, iyice karıştırın Sonra kabı yeniden plastikfilmle örtüp, % 100 ısıtılmışfırına vererek, karışımı 2 dakika pişirin Kabı fırından alıp, yemeğinizi kendi kabında servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.