Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fileto, kremalı, levrek

Kremalı Levrek Fileto

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Levrek Fileto



Kremalı levrek fileto

Malzemeler:

4 adet levrek, 400 ml krema, 120 gr tereyağı, 4 adet defneyaprağı, 10 yaprak taze fesleğen ve maydanoz, 4 dal taze biberiye, 16 adet arpacık soğanı, 2 diş sarımsak, tuz, karabiber, 16 adet taze minik patates, 60 gr tereyağı, ½ demet maydanoz, ince kıyılmış

Hazırlanışı:

Fırını 160 derece ısıtın Levrek filetoları fırına dayanıklı bir kaba yerleştirin Filetoların altlarına ve üstlerine defne yaprakları ile fesleğenleri koyun Üzerine arpacık soğan, sarımsak, biberiye ve tereyağını ekleyin; tuz ve karabiberle lezzetlendirin En üste kremayı dökün ve fırın kabını alüminyum folyayla kapatın Isıtılmış fırında soğanlar pişinceye kadar fırınlayın Taze patatesleri az tuzlu suda haşlayın ve süzün Bir tavada tereyağını eritin ve haşlanmış patatesleri soteleyin Maydanozu ilave edin karıştırın Levrekleri patatesler ile birlikte servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.