![]() |
Fasulyeli Soğuk Et Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fasulyeli Soğuk Et TarifiFasulyeli Soğuk Et Tarifi 1 kg sığır eti (haşlanmış, soğutulup ince dilimlenmiş) 3 orta boy patates (haşlanmış, soğutulup ince dilimlenmiş) 500 gr taze fasulye (haşlanıp, soğutulmuş) 2 katı haşlanmış yumurta (ince dilimlenmiş) 1 küçük soğan (ince dilimlenip, halkalara ayrılmış) 1 demet tere yada roka Sosu : 2 çorba kaşığı sirke 6 çorba kaşığı zeytinyağ 1 kahve kaşığı tuz 1/2 kahve kaşığı karabiber 1 çay kaşığı hardal 1 kahve kaşığı fesleğen (istenirse) 1 diş sarımsak (dövülmüş) Sığır eti dilimlerini uzun bir servis tabağına birbirinin üstüne gelecek biçimde ve düz bir sıra halinde yerleştiriniz ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için, bütün sos malzemesini kapaklı kavanoza koyup, iyice karışıncaya kadar hızla çalkalayınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|