![]() |
Milföy Hamuruyla Kaplanmış Et Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföy Hamuruyla Kaplanmış Et SarmaMilföy hamuruyla kaplanmış et sarma Milföy hamuruyla kaplanmış leziz et sarma ![]() ![]() ![]() ![]() Nelere ihtiyacımız var? 600 gr ![]() 500 gr ![]() 6 dilim ince dövülmüş bonfile (400 gr ![]() 300 gr ![]() 100 gr ![]() Susam 1 adet yumurta Konyak Sızma zeytinyağı Tuz Tane karabiber Pırasa Nasıl yapıyoruz? Soğanları doğradıktan sonra tencereye aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|