![]() |
Bezelye Püreli Fırında Hindi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bezelye Püreli Fırında Hindi TarifiBezelye Püreli Fırında Hindi Tarifi Hindi için: 400 gr haşlanmış fasulye 4 diş sarımsak 4 adet hindi fileto 200 gr yoğurt 200 gr domates püresi 2 cm ![]() 1/2 adet yeşil limon 30 gr karışık zeytin Birkaç sap maydanoz Bir kap taze biberiye 30 gr tereyağı 600 gr bezelye konservesi 200 ml ![]() 250 ml ![]() Şeker 1/2 çay kaşığı kişniş tohumu Muskat rende Taze çekilmiş karabiber Tuz Bezelye püresi için: 600 gr bezelye konservesi 30 gr tereyağı 200 ml ![]() 300 ml ![]() Taze çekilmiş karabiber Tuz Hindi için: Yeşil limonun suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() Fasulyeleri süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filetoları marinattan çıkartıp ortalarına fasulyeleri koyun ve sarın ![]() ![]() ![]() Bezelye püresi için: Bezelyeleri süzüp krema, süt, şeker ve tuz ile biriikte mutfak robotunda çevirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|