Fileleri yassılatınız Tuz ve biberleyip 1 saat bırakınız Sonra tavaya bir file için 15 gram tereyağı koyup eriterek fileleri tavaya dizip kızartınız Fakat yağın yanmamasına dikkat ediniz Sonra fileleri yemek tabağına çekiniz Tavaya 15 gram yağ için bir desilitre su ya da etsuyu döküp, konserve mantar suyundan da bir miktar ilâve edip çeviriniz Sonra mantarları bu salçada ısıtıp filelerin etrafına koyunuz Salçayı da üzerine gezdirip servis yapınız
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.