Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ekmek, piliçli, tarifi

Piliçli Ekmek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliçli Ekmek Tarifi



Piliçli Ekmek

Malzemeler

- 4 parça piliç göğüs
- 1 adet yuvarlak ekmek veya tost ekmeği
- 1 adet yeşil elma
- 60 gr kıyılmış ceviz içi
- 3 adet yeşil ince doğranmış soğan
- 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
- 125 gr mayonez
- Dövülmüş karabiber
- Ispanak veya marul yapraklan
- 4 adet domates

Süre:35 dk - 8 Kişilik

Yapılışı

Dilimlediğiniz göğüs etlerini kaynayıncaya kadar suda yaklaşık 25 dakika üzeri kapalı olarak haşlayın Kendi suyunda soğumaya bırakın Ekmeği, tepesinden düzgün bir şekilde keserek içini oyun
Ekmeğin içine sırasıyla yeşil yaprakları, piliç etlerini, elmalı harcı ve domates dilimlerini yayınElma, ceviz, soğan, maydanoz, mayonez ve arzuya göre karabiberi bir kapta karıştırın Bu işlemi ekmeğin içi dolana kadar tekrarlayın En üste tekrar yeşil yaprakları yayıp, kapağı yerleştirdikten sonra alüminyum folyoya sararak bir gece buzdolabında tutun Pasta dilimi halinde keserek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.