![]() |
Uskumru Balığı Pilakisi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uskumru Balığı Pilakisi TarifiUskumru Balığı Pilakisi ![]() 1 kg Uskumru 1 adet limon 4-5 adet soğan 1 ![]() 1 demet maydanoz Kırmızıbiber Karabiber Tuz Uskumru balığının içi ve kılçıkları ayıklanıp yıkanır ![]() ![]() ![]() Tavada sıvıyağ ve doğranmış soğan kavrulur ![]() ![]() Fırın tepsisine bir sıra balık bir sıra iç sırayla, yerleştirilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uskumru Balığı Pilakisi Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uskumru Balığı Pilakisi TarifiUskumru Pilakisi Tarifi 8 Uskumru 4 Diş sarmısak 3 Soğan 1 Demet maydanoz 1 Kahve fincanı domates salçası 1 Limon 1 Bardak su Yeteri kadar kırmızı biber, tuz ![]() Temizlenmiş ve yıkanmış balıkları, bir tepsiye yerleştirerek, bir tarafa bırakınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|