![]() |
Sac Kavurma Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sac Kavurma Nasıl YapılırSac Kavurma Nasıl Yapılır Sac kavurması fazlaca uğraşı gerektirmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler Lazım yarım kilo kuşbaşı kuzu eti bir soğan iki domates iki sivri biber iki kaşık sıvı yağ karabiber, pul biber, kekik tuz Yapılması soğanı yarım ay, biberi halka, domatesi küp doğrayın kavurma sacı içine yağı ve eti koyun, etin rengi dönünceye kadar kavurun üzerine soğanı katın kavurun, biberi katın kavurun ardından domatesi katın, karıştırın orta ateşte domatesin bıraktığı su buhar olup uçuncaya kadar kavurun kavurma üzerine kekik, pul biber ve tuz katın karıştırın ve servis edin ![]() Tarif bizden yapması sizden, hadi kolay gelsin ![]() Sultan |
![]() |
![]() |
|