Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, pastirmali, rulo, tarifi

Pastirmali Rulo Biftek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastirmali Rulo Biftek Tarifi



PASTIRMALI RULO BİFTEK TARİFİ

Malzemeler:

4 parça biftek
8 parça pastırma
1 çorba kaşığı salça
2 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı tereyağı

Yapılışı:

İnceltilmiş biftekler ortadan kesilir Her yarım bifteğe bir pastırma uzatılır, az tuz serpilir, rulo yapılır ve kürdanla tutturulur Tavaya tereyağı konur, biftek rulolar renk alacak kadar kızartılır Başka bir tencereye salça su ve tuz eklenir, kaynayınca biftekler atılır ve 25 dakika pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.