Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fransız, pirzolası, tarifi

Fransız Pirzolası Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fransız Pirzolası Tarifi



Fransız pirzolası tarifi

4 santim genişliğinde bir pirzolanın yağ ve sinirini çıkarıp etrafındaki et parçalarını traş ediniz Kemiği de pek uzun bırakmayıp , kesiniz Döverek ete armut şekli veriniz Sertleşmemesi için zeytinyağı koyup bir tabağa bastırıp 8 saat bırakınız Bundan sonra tuz ve biberliyerek ızgaraya koyup daima devamlı olan orta ateş üstünde bir kez çevirmek üzere 12 dakika kadar pişirip tabağa alınız İstenirse biraz kuru kekik ektikten sonra etrafına Patates Tavası garni koyup servis yapınız

Not: Bir kap içinde tereyağı, maydanoz, kıyılmış sarmısak, tuz, biber ve sirkeden bir salça yapıp tabağa koyduktan sonra üzerine pirzolayı bastırıp servis yapmak da olur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.