![]() |
Kibe Tarifi ( Mardin ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibe Tarifi ( Mardin )Kibe Tarifi ( Mardin ) İşkembe Dolması MALZEMELER: 2 kg kuzu etinden elle doğranmış et (kuzu kol ve pirzola kapağından) 750 gram iri bulgur (ıhşene) 250 gram iri dövme (ıtşişe) 2 tatlı kaşığı yenibahar 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 2 tatlı kaşığı kişniş 2 tatlı kaşığı kuru nane 1 yemek kaşığı tuz 7 kuzu işkembe HAZIRLANIŞI: İşkembeler yıkanır, temizlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|