![]() |
Rosto Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rosto TarifiMalzeme: Yarım koyun budu, 2 kaşık tereyağı, 1 kaşık salça, 1 çay kaşığı kekik, tuz, Tarif: But etini alabilecek büyüklükte bir tencerede yağ eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rosto Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rosto TarifiRosto Tarifi ( Hatay ) MALZEMELER 1 kg ![]() 75 gr ![]() 8 adet yumurta 4 bardak su 1 adet yumurta beyazı 1 orta boy soğan 10 adet kuru kake (galeta unu) 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı salça YAPILIŞI Köftelik ete, rendelenmiş soğan, dövülmüş kuru kakeler (galeta unu), karabiber, tuz ve bir yumurta ilave edilerek çok iyi yoğurulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rosto Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rosto Tarifi2 soğan 2 defneyaprağı 1 dana nuar 1 havuç Yarım demet maydanoz sapı 1 çorba kaşığı salça 2 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı Su Tuz Öncelikler, dana nugarı bir tencereye alalım, üzerine iri doğranmış soğan ve havuçları ilave edelim ![]() ![]() Biz bu arada sosunu hazırlayalım, bunu için tavaya zeytinyağını alalım üzerine ince doğradığımız sarımsağı alalım sote yapalım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|