Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılır, sütyen, taktikleri

Sütyen Nasıl Açılır? Taktikleri

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hızlı açan kazanır!

İngiltere'de yapılan bir araştırma erkeklerin yüzde 40'ının sutyen kopçası açmayı bilmediğini ortaya koydu Erkekler sutyen açarken ortalama 1 dakika mücadele ediyor

İngiltere'de yapılan bir araştırma, sutyenin erkekler için büyük bir sorun olduğunu ortaya çıkardı Araştırmaya 30-49 yaş grubunda bin erkek katıldı Erkeklerin, partnerlerinin sutyenini çıkarması ortalama 1 dakika sürdü Hatta deneklerden birinin, iç çamaşırın kopçasını açabilmek için 20 dakika uğraştığı gözlendi

Kaza geçiriyorlar

Araştırma sonunda, erkeklerin yüzde 40'ının sutyeni bir sorun olarak gördüğü, solak olmayan erkeklerin sutyeni açmak için daha fazla uğraştığı belirlendi

Araştırmadan çıkan başka bir ilginç sonuç ise, sutyen kazaları Çoğu erkeğin, bu iş sırasında parmağını kopçaya sıkıştırdığı da ortaya çıktı İngiliz uzmanlar, yeni tanışılan ve ilk kez birlikte olunacak kadının sutyenini çıkarma süresinin, uzun süre birlikte olunan eşe göre daha uzun olduğunu da açıkladı

Sutyen nasıl açılmalı?

* En kolay yol eşinizin arkasına geçmek Böylece kopçayı görebilirsiniz Önden ancak el yordamıyla ilerleyebilirsiniz ki bu da çok zaman kaybettirir

* Sutyeni tutup, kopçayı kendinize doğru geçin Sağ elinizi sola, sol elinizi sağa doğru iterek kopçanın çıkmasını sağlayın Hareketleriniz yavaş olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Toplumsal bir yaraya parmak basmışsın Delikan
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ne müthiş bir haber(!) bu harika bilgiler çok işimize yarar başka derdimiz kalmadı zaten
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

gırgır mırgır ama gerçektende bir sorun

kaç senedir ben hala uğraşmadan çıkaramıyorum

resmen bir dert abi ya

kaç tanesinide bozdum bu yüzden hatırlamıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com