|
|
Konu Araçları |
arkadaşımızın, bebeklik, forumsinsiden, resmi |
08-03-2007 | #18 |
suskun
|
angelesdream söylemişsin:))neyse öyle olsun ama kimsede tahmin etmedi ben olduğumu:))güzel sözleriniz iltifatlarınız için teşekkür ederim,sevgili kaplan ,matetatia,:))
08-04-2007 | #20 |
suskun
|
valla sevgili ergenekon bende hemen bilinir diye tahmin tmiştim konuyu açarken ama öyle olmadı:))Herhalde konuyu ben açtım diye olabilir!Acaba nereden belli ben olduğum sevgili ergenekon???:))
08-04-2007 | #21 | |
Ergenekon
|
Alıntı:
iki sebebi var, birincisi normal şartlarda forumdaki başkasının bebeklik resmini yayınlaman teorik olarak doğru olmazdı, en mantıklısı sana ait olmalıydı ikincisi avatarında bant, bebeklik resminde de karpuz ağzını kapatıp nickine uygun " suskun" yapmış seni, fotoğraf özel seçilmiş aslında o mesajı vermek için |
|
08-04-2007 | #22 |
suskun
|
Anladım sevgili ergenekon,güzel cevaptı:))Puslu biliyordu o fotofrafın bana ait olduğunu:))neyse tekrar teşekkür ederim:))ben bebekliğimde bile gerçekten suskunmuşum,annem anlatır,ağlarken bile gözyaşım sel olur akarmış ama benden hiç ses çıkmazmış:))
08-04-2007 | #23 |
angelesdream
|
bak seen demek hiç sesin çıkmazmış:)demek dilin sonrtadan çözülmüş kız senın:) bekle geliyorum |
|