![]() |
Penumbra: Black Plague Oyunu İnceleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penumbra: Black Plague Oyunu İnceleme![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 Teknoloji Demosu Böyle başlıyordu Penumbra�nın hikayesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Overture Birinci bölüm olan Penumbra: Overture 2007'nin Mart ayında oyuncularla buluştu ve yayınlanan demoya rağmen çok büyük kitleler tarafından beklendiği söylenemezdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Black Plague Teknik olarak Black Plague, HPL Engine eklenen bazı yeni efektler dışında bir çok özelliğiyle Overture ile aynı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penumbra: Black Plague Oyunu İncelemeBana Ne Bulaştı Böyle! Şunu söylemeliyim ki Black Plague'nin atmosferi Overture'dan çok daha korkutucu ![]() ![]() ![]() ![]() Düşmanlarımızın yapay zekaları gerçekten başarılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ha! O Ses De Neydi Öyle! Penumra'nın ses efekleri de profesyonel yapımları aratmayacak nitelikte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grafiklerden biraz önce bahsetmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penumbra: Black Plague Oyunu İncelemeBir Türlü Bulamıyorum, Sülfür Nerede? Penumbra�nın asıl farkı oynanışında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuurngait Sistem gereksinimleri pek fazla değil Penumbra�nın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penumbra: Black Plague Oyunu İncelemeYa arkadaşlar ben bu oynu kurdum da görüntüde sorun var vista ve windows7 ile görüntü sorunu var bunu nasıl hallederim lütfen yardımcı olun bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penumbra: Black Plague Oyunu İncelemegörüntü sorunu derken neyi kastetinizi anlayamadım |
![]() |
![]() |
|