![]() |
Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümİlk olarak süpürgemize binip Ginny ile uçuşa geçiyoruz ![]() Yönlendirmeyi zaten bilgisayar biraz kendisi yapıyor ![]() ![]() Amaç;Snitch yakalamak ve halkalardan dogru bir şekilde geçmek ![]() Sonra Ron ve Hermione'nin yanındayız ![]() ![]() Kolay yolu;İlk olarak Wingardium Leviosa büyüsünü yapıyoruz ![]() Q ve E tuşları ile hedef seçebiliyoruz ![]() Kazanları havalandırdıktan sonra Mouse'u ileri itin ve kazanlar bataklığa uçuyor ![]() Yavaş yavaş Hogwart'a ilerliyoruz ![]() Draco bize saldırıyor ve trende bırakıyor ![]() Korkmayın Luna kurtarmaya geldi ![]() ![]() Kendisini takip etmemiz gerekiyor ![]() ![]() Hogwarts'daki yeni Öğretmenlerimizi görüyoruz ![]() Ve artık Evdeyiz ![]() İlk olarak kitaplarımızı almak gerekli ve iksir zindanına inmeli ![]() Nick yanımıza geliyor ve kendisini takip etmemizi istiyor ![]() Hızlı koşun,O bir hayalet ![]() İksir zindanına geldik ![]() ![]() Kitaplarımızı alıyoruz ve derse başlıyoruz ![]() Yaşasın iksir yapacagız! İlk olarak önümüzdeki malzemeleri tanıyoruz ![]() ![]() Evet malzemelerimizi kazanımıza sırasıyla dökelim ![]() ![]() ![]() W S A D ile dökmek istediğiniz yönü seçin ![]() Sonra diğer uzun şişedekini dökün ![]() ![]() O dumanda ne! Eğer karışımda bir duman var ise bu doğru rengi bulamamışsınız demektir ![]() Her zaman istenen malzemeye ve istenen renge dikkat edin ![]() Hemen dumanı yok etmek için Mouse'u ile halkalar çizermiş dumanın üstünde tur attırın ve bir yandanda üstüne tıklayın ![]() İşte bu kadar ![]() Devam edelim ![]() Tekrar malzemelerle süre bitmeden istenen malzemelerle istenen rengi bulalım ![]() ![]() Buda baya zaman kaybı demektir ![]() Isıyı arttırarak doğru renkleri bulmaya çalışacagız ![]() ![]() Mouse ile yukarı aşağı hareketlerle kolayca başarabiliriz ![]() Şimdi öğrendiklerimizi pekiştiricez ![]() Hem ısı ayarları ile hemde malzemelerle istenen rengi bulucaz ![]() Düzenli olursak çabuk biter ![]() Süreyide unutmayalım ![]() Ve tekrar bizden bir renk daha isteniyor ![]() ![]() Şimdi bütün iksir malzemelerimizi kullanmamız gerek ![]() ![]() Size biraz ipucu; Isı ile oynarken dikkatinizin dağılmamasını sağlayın ve bir dahaki renk için hangi şişe lazımmış ona odaklanın ![]() Şişeyi dökerken rengi fark ettiğiniz an bırakın ![]() ![]() ![]() Bu kadar İksir dersimiz bitti ![]() Gryffindor Düello Sınıfı Ron ile konuşmamız gerek dışarı çıkıp onunla konuşun ![]() Düellolar hakkında biraz bilgi aldık ![]() Şimdi Great Hall'a gitmemiz gerek ![]() N'ye basın ve Nick sizi götürsün ![]() Great Hall'da Gryffindor Düello Sınıfı vardır ![]() ![]() İçeri girmemiz yeterli ![]() Kaptan ile konuşun ![]() ![]() Stupefy büyüsünü kullanıcaz ![]() 3'de 3 yaptıktan sonra Ron bize saldıracak ve bizde Q ve E tuşlarını kullanarak büyülerden kaçıcaz ![]() Expelliarmus büyüsü ile devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Düello zamanı! Herşey usulünce ![]() Selamlar verildi! 3 Bölümden oluşacak ![]() ![]() Tebrikler kazandınız ![]() Artık Gryffindor Düello Sınıfındansınız ![]() ![]() Düşünseli Ron dışarıda bizi bekliyor ![]() ![]() Gryffindor Quidditch Takımı Bir an önce Quidditch sahasına gitmemiz gerek ![]() Katie'nin peşinden koşun ![]() Karşımızda Goyle kısa film geçtikten sonra koşmaya devam edin ![]() O da ne? Yine Goyle ![]() Quidditch Sahasına gitmemiz için herşeyi yapacak anlaşılan ![]() Olamaz,kapı koluda kırılmış ![]() Yine Goyle bu sefer biraz da sinirli ![]() Anlayaşılan asalar konuşacak ![]() ![]() İşte Sahaya ulaştık ![]() Antreman başladı halkalardan geçicez yine en başta yaptıgımız gibi ![]() Fakat bazı şeyler değişik kukla oyuncular var ![]() ![]() Fazla yönlerle uğraşmayın kendisi ayarlıyor ![]() Sadece yapmanız gereken dikkatli olmak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümİksir Klubü İlk olarak Ron,Sonra Ginny ile konuşun ![]() İksir Klübüne katılmanız gerekli ![]() Nick'den yardım isteyin ve sizi götürsün ![]() ![]() İlk görevimiz iksir zindanındaki ile aynı ![]() Hatırlıyorsanız malzeler ve ısı ayarları ile görevimizi geçmiştik ![]() Oldukça basit ve kısa bir hazırlanım ![]() Şimdi malzememizi kullanmamız için sallamamız lazım ![]() İyicene şarkalıyoruz ![]() ![]() Sonra bize fare birşeysi veriliyor ![]() ![]() Onuda kazanın içine atıyoruz ![]() Sonra ana karısımı yapmak için dogru renkleri yakalamak için malzemeleri kullanıyoruz ![]() Bu kadar ![]() Görev bitti sanmayın,iksiri Ginny'e götürüceğiz ![]() Nick'ten yardım isteyin ve başlayın koşmaya ![]() İlk önce Crabbe'in icabına bakmak lazım ![]() ![]() Düello'dan sonra Savunma büyüsünü öğrenmek gerek ![]() Pratikten sonra Ginny'nin yanına gidin ![]() Şimdi rahatlayın işte ![]() Gryffindor Quidditch Antremanı Nick'i çağırın ![]() Dışarı çıktıgınızda bir düello yapmanız gerekecek ![]() ![]() Ustaca hamlelerle de çocuk oyuncagı ![]() Artık Sahadayız ![]() ![]() Gryffindor VS Slytherin İşte beklenen maç ![]() Antremanlardan tek bir farkı var ![]() Sahanın yanlarındaki boşluklarda açık oraya dikkat ederseniz ve kulelere çarpmamaya dikkat ederseniz,bu maç oldukça basit ![]() Slughorn'un Partisi ve Luna'nın Fişekleri Slughorn'un partisine Luna'yı götürüceğiz fakat ilk onu bulmalı ![]() Nick bize yardım ediyor ![]() Luna yakıkhanede ![]() ![]() Hepsini ateşleyin ![]() ![]() ![]() Partiye geldik ![]() ![]() ![]() Bildiğimiz karıştırma işlerimleri ile bu görevi geçiyoruz ![]() Ardından Draco ve Snape'yi takip ediyoruz ![]() Bellatrix Lestrange-Greyback Direk Bella ile düellodayız ![]() ![]() Draco Draco'yu bulmamız gerek ![]() N'ye basın ![]() 7 ![]() ![]() ![]() Yanına gidin,konusun,iksiri hazırlayın ![]() Albus'u bulmamız gerekli ![]() ![]() ![]() Kapısına geldiğimizde bir arkadaşımız bir bir öğrenci tarafından rahatsız ediliyormus ![]() Bunu halledin ![]() Sonra Albus'a gidin ![]() Düello N ile görevleri alın ![]() ![]() Şimdi Antreman yapmamız gerek ![]() ![]() Antremandan sonra Ron ve Hermione ile konusun onları izleyin ![]() Karşımıza düello yapmak isteyenler çıkıcak ![]() ![]() En sonunda Ron'un ex aşkına yardım edeceğiz ![]() ![]() Tekrar bir iksir yapmak için zindana iniyoruz ![]() İksiri tamamladıktan sonra McGonagall'ı bulmamız gerekli ![]() Nick bizi götürüyor ![]() Crabbe ve Goyle karşımızda ikisinide yenin ![]() Kapıyı üstümüze kapattılar ![]() Anahtarı onarmayın o halde havalandırırın ve demirlerden geçirin sonra onarıp yerine takın ![]() Aşk İksiri Anladıgınız kadarı ile aşk iksiri için zindana gidiyoruz Ron'u uyandırmayız ![]() Ron olarak Harry'i takip ediyoruz ![]() Zindana gelip,iksiri yapıyoruz ![]() ![]() Gryffindor VS Hufflepuff Antreman Sadece Nick'i takip edin ve antreman sahasına ulaşın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam ÇözümGryffindor VS Hufflepuff Antremandan sonra yapılıyor ![]() ![]() Şimdi Keita'nın yanına gitmeliyiz ![]() ![]() ![]() O da ne? Draco!Hemen peşinden kosmaya baslıyoruz ![]() ![]() ![]() Yendikten sonra Snape geliyor ![]() Harry kendi kendine Slughorn'un yanına gidiyor ![]() ![]() Albus bize gerçekleri açıklıyor ![]() Evet işte kupa maçı; Gryffindor VS Ravenclaw Bu diğer maçlardan çok daha zor ben 2 kere de bitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Wiggenweld Potion İksir Klübüne gidin ![]() ![]() İksiri hazırlayın ![]() ![]() ![]() Albus'u bulun Albus'u bulmamız gerekli ![]() ![]() ![]() Hareket vakti ![]() Hortkuluk Avı Albus ile kayıkla Hortkuluk'un yanına geliyoruz ![]() Bir aksilik var! İskeletler canlandı ![]() ![]() Eğer çok seri gelirlerse Expelliarmus kullanın ![]() ![]() Mouse'a basılı tutun ![]() Eğer yavaş hareketlerde bulunursanız iskeletler size ulaşır ![]() ![]() Son Bölüm;Melez Prens Hogwarts'tayız ![]() ![]() Snape içeri giriyor ve Albus'u öldürüyor ![]() Karşımıza çıkan bütün Ölüm Yiyenleri yenmemiz gerek ![]() ![]() Gizem bitti,ve oyunda ![]() Hatırladıgınız kadarıyla 5 ![]() ![]() Bu sefer yönümüzü,görev yerlerini Nick ile buluyoruz ![]() Nick'i N'ye basıp çağırabiliriz ![]() Oyuna devam ederken aralarda düellolara,iksir derslerine gidin ![]() ![]() Önemli yerler; Gryfinndor Düello Klübü=Great Hall İksir Klübü=Herbology Gryffindor Quidditch Sahası=Quidditch Gate Hufflepuff Düello Klübü=Training Ground Ravenclaw Düello Klübü=Transfiguration Courtgard Oyunu bitirenler için; Menüde Club bölümünden görevleri tekrarlayabilirisiniz ![]() Maçlar,Düellolar,ne isterseniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam ÇözümKardes aşk iksirinden önceki bölümde Goyle yendm de anahtar onarımı nasıl olcakk ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümaynen ya bi yerde takıldım 2 tane öğrencileyle düello attım sonra anahtarı parmaklıklardan geçirip kapıyı açmam gerek nasıl olcak ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümkardeş ben club a giriorum ama tüm düellolar çıkmıyo mesela belatrixle nasıl düello yapıcam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümkardeş club a girip tüm düelloları yapamıyorum mesela belatrixle nasıl yaparım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümanahtarı wingardium leviosa ile kaldırın entere basıp yere düşüp parçalanmasını sağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümya arkadaşlar 2 kişiyle düeolla attım kolu parçaladım o parmaklıklardan geçirdim leviyosa yaptım mausu basılı tuttum sonra salladım hava duruyor parçalar onu nasıl birleştircez parçalar hava iken mause sallamıyor wsad tuşları le deynek oynuo ama olmuyor ne yapıcam yardım edin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harry Potter And The Half-Blood Prince Tam Çözümnasıl onarıcaz arkadaşlar |
![]() |
![]() |
|