Rose Ordusu 4Story |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rose Ordusu 4StoryRose Ordusu 4Story Görev veren: Prenses Marlone Meridian Seviye Aralığı: Görev Hedefi Rose Ordusu'nun generali Rosleil ile görüsmelisin Kendisi Sakin Köyün batisinda, kampta kalir![]() Tanımlama Prenses Marlone Meridian: Babama yeteneklerinden bahsettikten sonra ona hemen izin verdi Senin Binay bölgesinde bas sorumluluga atanmandan, iste o hikayeden bahsediyorum Derion'un en önemli saglama kampi Orada problem var Senin yerine getirmen görevlerin var Hadi bakalim, Sessiz Köye git ve orada Rosleil ile bulus, kendisi Rose Ordusu'nun generalidir![]() [Oyuncu İsmi]: Rose ![]() ![]() ordusu?Prenses Marlone Meridian: Dis görünüse göre sanki benim emrim üzerine Binay bölgesinde saglama birligi kuruldu ![]() ![]() *flüstert* Onlara benim elim ve ayaklarim denilebilir Sakin Köye gidersen ve orada Rosleil ile bulusursan, neden bahsettigimi anlayacaksin![]() Görev Ödülü Tecrübe: 580EP 1197Sonuç Metini Efendim? Bu olayin çözülmesi için prenses güvendigi birisini mi göndermek istiyor? Olamaz Bana danismadan böyle önemli bir karar almaz o Bu derece saçma bir haber getirip bana karsi geliyorsunuz demek* Rosemin, Kapiron ve Rodbi'nin getirdigi habere çok sinirlenir*Ne dedin? Sen gerçekten Prenses tarafindan gönderilen saraydan gelen generalmisin? *fisildar* Hm ![]() ![]() her nasilsa![]() ![]() buraya geldigin için ve problemlerimize çözüm aradigin için sana tesekkür borcum var Yalniz, su an bizim yardima ihtiyacimiz yok Sen en iyisi Köy Lideri Brahm'sa yardimci ol, kiçinda kurtlar kayniyor![]() 4Story - |
|
|
|