Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
4story, gerekli, ikmâl

4Story Gerekli İkmal

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

4Story Gerekli İkmal

4Story Gerekli İkmal

Görev veren: Eğitim Kampının Yöneticisi Remings

Seviye Aralığı: 5

Görev Hedefi

Kiliçli Kurt Adamlari avla, dört deri parçasi toparla ve Brendel'e götür

Topla 4x Kurtadam derisi

Tanımlama

Eğitim Kampının Yöneticisi Remings:

Ikinci egitim zamani geldi : Asistanim Brendel'e git Yolda kurt adamlari yakala ve derilerini topla Brendel silahlari gelistirir ancak deri eksigi var su anda Buna benzer görevi daha önce de yapmistin, senin açindan zor olmasa gerek Kampa gidip Prull'a mal için ricada bulunacagina kendin halledersen daha iyi olur sanirim

[Oyuncu İsmi]:

Derhal

Eğitim Kampının Yöneticisi Remings:

Çeviklik kazandin, Brendel derisini aliyor bende onun için iyi birseyler yapmis oluyorum Bir tasla iki kus vurmus oluyoruz! Eger sorun yasayacagini düsünüyorsan çevrendekileri fare ile seçip, sag fare tusu ile gruba çagirabilirsin Birlikten kuvvet dogar

Görev Ödülü

Tecrübe: 158EP

119 Altın

Sonuç Metini

Ah, son zamanlarda isminden sikça bahsedilen kisi sensin demek!

Gel! Çok memnun oldum! bana deri getiren bir misafiri agirlamaktan gerçekten çok memnun olurum! Seni simdi gerçekten ciddi bir egitime alacagim!

4Story

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com