Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
incelemeleri, incelemesi, istanbul, kıyamet, oyun, oyunu, rpg, vakti

İstanbul Kıyamet Vakti Oyun İncelemesi - Rpg Oyunu - Oyun İncelemeleri

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul Kıyamet Vakti Oyun İncelemesi - Rpg Oyunu - Oyun İncelemeleri

İstanbul Kıyamet Vakti oyun incelemesi - Rpg Oyunu - oyun incelemeleri

lk türk yapımı Online Rpg Oyunu “İstanbul Kıyamet Vakti” Adlı Oyunun Tanıtımını Yapacağım
Oyunumuzun Resmi Web Sitesi:
http://istanbuloyunmynetcom

Kör Adamın Gördükleri

Demek afeti ve getirdiklerini soruyorsun bana genç kişi Dinle öyleyse, sana en başından
anlatayım ortak kaderimizi

1956 yılının 25 Aralık ayında dünyanın yörüngesi güneş sistemi dışından gelen bir asteroid
kümesiyle kesişti Dünyanın her yanında büyük bir yıkım gerçekleşti Sadece gökyüzünde
asılı kalan toz bulutları bile milyonlarca insanın ölümü için yeterliydi Fakat meteorların
ortaya çıkardığı tek gerçek yıkım ve ölüm olmamıştı

Asıl açığa çıkanın yüz binlerce yıldır yer kabuğunu bizlerle paylaşmış, kimilerinin canavarlar
kimilerininse saklı türler olarak adlandırdığı, arzın bilinmeyen derinliklerindeki komşularımız
olduğunu öğrendik Çok sıra dışı tesadüfler sonucu kimi insanlarla karşılaşmış ve masal diye
adlandırdığımız hikayelere konu olmuş varlıklar!
Afetten birkaç yıl sonra, daha insanlık kozmik yıkımın yaralarını yeni sarmaya başlamışken,
meteorların açtığı derin yarıklardan yollarını buldular yeryüzünün yabancı ortamına İlk kim
saldırdı bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da hiçbir şeyin bir daha eskisi gibi
olamayacağıdır

5 milyar yaşındaki yerkürenin üzerinde yalnızca birkaç yüz bin yıldır varolan bizlerin daha
öğrenecek çok şeyi olduğu bir gerçekti
Element büyüsünü ilk kullanabilen insan, saklı türler ‘den elde edilmiş bir kitabı deşifre edebilmiş yaşlı bir dil bilimciydi Bugünün madde büyücüleri halen kitaplarının kapaklarına onun adının baş harflerini işlerler

Ruh büyücülerinin varlığı ise saklı türler den kimileriyle kurdukları bağlantı sonucu ruhun
ve doğanın güçlerini harmanlamayı öğrenmiş küçük bir Mevlevi toplulukla başladı

Eski usuller ile birlikte yeni keşfedilmiş güçlerin de kullanıldığı amansız bir savaş açıldı
dünyanın dört bir yanında “saklı türler” ‘e karşı!

Nerdeyse yarım asırdır izliyorum bu savaşı ve çok şey gördü bu artık görmeyen gözlerim Bir büyücünün sözüyle harekete geçip eti kavuran yıldırımları, bir şifacının dileğiyle canlanıp düşmanlarını sarmalayan zehirli sarmaşıkları, korkusuz bir savaşçının çığlığıyla
düşmanlarının dizlerinin titrediğini gördüm…

Sayısız ölüm gördüm Bunlar kimine keder getirdi, kimineyse yaşama sebebi ve insanoğlu her zaman yaptığı gibi yeni dünyaya uyum sağladı

Fakat afetten sonra bile kişinin unutmadığı tek bir şey var ki o da insanın insana kıymasıdır “Lodos” ve “Arzın çocukları” işte bu anıların ürünüdür

İnsanlık tarihi böylesine zıt görüşleri hiçbir zaman hoş görmemiştir ne yazık ki İki topluluk arasındaki kanlı savaş bir on yıldır devam ediyor dünyanın birçok yerinde ve daha da devam edecek gibi görünüyor

Bense insanın insana kıymaya tekrar başladığı gün kapadım gözlerimi ışığa

Şimdi sen söyle genç kişi…

Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul’da sen bu savaşın neresinde duruyorsun ?

Karakter Yaratma ve Oyuna Girme:

Oyuna Girdikten Sonra Yükleme Ekranının Dolmasını Bekledikten Sonra Karşımıza Çıkan Ekranda Yeni Karakter Düğmesine Tıklayarak İlk Adımı Atmış Oluyoruz

Çıkan Ekranda Karakterimize Ait Özellikleri Belirliyoruz
Sınıf: Savaşçı Büyücü Şifacı
Görünüm: Yüz Saç Renkler
Oyuncu İsmi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com