Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, kampanyası, olacak, tanıtım, tarihin

Tarihin En Büyük Tanıtım Kampanyası Olacak

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarihin En Büyük Tanıtım Kampanyası Olacak

Tarihin en büyük tanıtım kampanyası olacak

Activison'ın dağıtım kanalından basına dağıtılan bilgilendirmeye göre Modern Warfare 2 için yapılacak tanıtım çalışmaları bizzat Activision'ın tanımıyla "elektronik eğlence sektöründe gelmiş geçmiş en geniş çaplı tanıtım" olacak

Yapımcılardan Brad Jakeman'a göre tanıtım etkinlikleri çerçevesinde görsel, yazılı, interaktif dallarda onlarca farklı medyadan yararlanılacak

10 Kasım'da piyasada olacağı açıklanan Modern Warfare 2'nin kendine güvenmek için çok sebebi var Öyle görünüyor ki Activision oyunun doğuştan gelen bu özgüvenini sansasyonel bir atılıma çevirmek için kesenin ağzını açmış Umarız oyun yaratılan devasa beklenti dağlarını aşmayı başarır ve Activision'ın henüz ayrıntılarını sır gibi sakladığı şatafatlı tanıtım kampanyası oyun tarihinin en geniş çaplı başarısızlığına dönüşmez

(Ha bir de, umarız tarihe adımızı kazıyacağız falan derken oyun tanıtımı için minyatür bir savaş çıkarmaya kalkmazlarBi dakka yaActivision?!)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com