Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aionda, etti, hata, kullanıcıyı, zengin

Aion'da Bir Hata Kullanıcıyı Zengin Etti

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Aion'da Bir Hata Kullanıcıyı Zengin Etti








Aion'da hayat her anlamda gerçekten zordur Ekonomi de zordur Bir haftada milyonlar harcayabilir, bir ayda onları tekrar geri kazanabilirsiniz Tembelliğe yer yoktur Eşya düşsün satarım mantığıyla sadece aç kalınır Zengin olmak, zengin kalmak kadar zordur Fakat Kuzey Amerika sunucularından biri olan Azphel'de tüm oyuncular rüyalarında bile göremeyecekleri kadar zengin oldu

Ncsoft'un "Ödül Hatası" dediği hata, çoğu oyuncuya 34 trilyon Kinah verdi! Evet yanlış okumadınız 34000000000000 oyun parası! Bundan sonra neler olduğunu tahmin edebilirsiniz: Maillerle milyonlarca kinah transferi, açık arttırmada esprisine 500 milyona satılan sıradan eşyalar, anında satılan Legendary eşyalar vb Tam bir zevk ve sefa ortamı!

Olaya müdahale eden NCsoft ise önce sunucuyu kapattı Bir çözüm yolu aradı fakat bulamayıp maalesef son çare olarak yapılacak şeyi yaptı ve sunucuyu hatanın oluştuğu güne geri aldı ve " Herkese bizden beş tane Lodas Amulet!" dedi



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.