Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gta, konsol, savaşları

Gta 4 Ve Konsol Savaşları!

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gta 4 Ve Konsol Savaşları!

GTA 4 ve konsol savaşları!

Ha geldi ha gelecek derken tüm oyunseverlerin merakla beklediği oyun nihayet geldi!GTA4 oyunuyla ilgili yorumlar oyun daha çıkmadan, hangi konsolda daha iyi olacağı savaşlarını başlatmıştı bile " Bu oyun benim konsolumda daha iyi, olur mu benim konsolumda grafikler çok daha iyi, yok yok bu oyun her iki konsolda da süper " tarzında yorumlar gelmeye başladı En iyisi biz sesimizi çıkarmayalım ve objektif yaklaşıp, iki konsol arasındaki bariz! farkları gösteren karşılaştırma videosuna hep birlikte bir göz atalım Pardon, ben bariz bir fark göremedim, ya siz?

http://wwwgamevideoscom/video/id/18625

ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com