Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
auto, grand, oyunları, theft, yeni, yolda

Yeni Grand Theft Auto Oyunları Yolda

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yeni Grand Theft Auto Oyunları Yolda








Analistler, Grand Theft Auto serisinin devamı konusunda öngörülerde bulunuyor

Oyun endüstrisi üzerine analizler yapan isimlerden Todd Mitchell, Grand Theft Auto serisi için iki indirilebilir içerik paketi ve bir devam oyunu tahmininde bulundu Mitchell’ın tahminlerine göre Take-Two ve Rockstar Games, halihazırda geliştirilmekte olan The Ballad of Gay Tony paketi dışında iki indirilebilir içerik paketi daha hazırlayacak Öte yandan Mitchell’ın bir diğer tahminiyse Grand Theft Auto V’in piyasaya sürüleceği yönünde Tabii ki bunu tahmin etmek zor değil ancak Mitchell, iki indirilebilir içerik paketi ve GTAV için 2010 mali yılının hedef alındığını öngörüyor Umarız haklıdır ve San Andreas ile IV karışımı ve fazlasıyla kapsamlı bir yeni oyunla karşılaşırız



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.