Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alındı, başkanı, rehin, sony

Sony Başkanı Rehin Alındı!

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sony Başkanı Rehin Alındı!








Oyun dünyasıyla uzun süredir haşır neşir olduğunu düşünen ve buna mukabil bu evrende oyunlar dahilinde gerçekleşebilecek en abuk sabuk olayları tecrübe ettiğini düşünen dinozor oyuncular da dahil olmak üzere herkes bir yerlere tutunsun: İşçiler Sony başkanını rehin aldı!

Fransa’nın güneybatısına konuşlanmış olan Pontonx-sur-l'Adour fabrikasında çalışan 311 işçi, fabrika kapanacağı için kendilerine ödenmesi gereken işten çıkarma tazminatını yeterli bulmayınca başkan Serge Fouche ile bir kez daha görüştüler Ancak bu toplantı da istedikleri gibi sonuçlanmayınca, işçiler çareyi başkan Fouche’yi rehin alıp kapılara da kütüklerle barikat kurmakta aradılar

1984 yılında beri aralıksız hizmet veren tesis, zaten çok uzun bir süredir ekonomik krizin pençesinde can çekişiyordu İşçiler olayı bambaşka bir boyuta taşımış olsalar da neticede fabrika önümüzdeki ay kapanacak Eğer Fouche’nin akıbetini merak edenler varsa hemen belirteyim; kendisi bir gün rehin tutulduktan sonra serbest bırakıldı



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.