![]() |
Amvo Virüsünden Kurtulma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amvo Virüsünden Kurtulmaarkadaşlar sabah geldiğimde iş yerimdeki bilgisayar açınca avans virüs programını kullanıyorum birkaç virüs uyarısı verdi açar açmaz bende sil dedim ve sildim yaklaışık 10 dk sonra d ye girmek istedim fakat girmiyor birlikte aç mennüsü açılıyor sağ tıklıyıp araştrı dedim yine açılmıyor c de açılmıyro aynı şikelde ne yapamma gerekir başlat çalıştırı d: yapınca açılıyor veya c: olunca açıyor ama normal açılmıyor bunu nasıl eski haline getirebiliriz Edit:http://rapidsharecom/files/113668329/deleterarhtml 4kblık bi dosya indirin çalıştırın sorun çözülecektir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amvo Virüsünden KurtulmaAlternatif Avmo, Gizli Dosya ve birlikte aç virüslerini temizleme Programları 1- Suat Aksakal Tarafından hazırlanmış virüs temizleme proğremını İndirmek için Tıklayın Kendisine Bu Çalışmasından Dolayı Teşekkür ederiz 2- General Removal Temizlik Proğramını İndirmek İçin Tıklayın Bu programlar Tarafımca Kullanılmış ve Memnun Kalınmıştır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amvo Virüsünden KurtulmaPaylaşım İçin Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amvo Virüsünden KurtulmaBilgisayar Dünyası-Bilgisayarlar Hakkında Herşey Forumacil Paylaşım İçin Teşekkürler |
![]() |
![]() |
|