|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2009, anthracite, kral, seçilen, sesleri, tema, vista |
![]() |
En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista Sesleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista SesleriViSTA ANTHRACİTE 2009+VİSTA SESLERİ Harika bir Vista Tema,iconlar, başlat menüsü ![]() ![]() ![]() herşey artık hiç olmadığı kadar gözalıcı ve harika, Tema: http://rapidshare ![]() ![]() ************** Vista Ses paketi: http://rapidshare ![]() ![]() NOT: Sesleri yükledikten sonra, başlat-ayarlar-denetim masası-ses efekti ve ses aygıtları-ses efekti bölümünde "Windows vista sound scheme" seçilip çıkacak uyarıya hayır denilecek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista SesleriBende calıstı ve cook guzel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista Sesleripc hızına etkisi yok fimi bişi yüklemiştim xp vista yapan pc anasını ağlattı bi süre sonra buda öle bişiyse hiç yüklmim pc özellikleri p4 306 1gb rem 180 gb hd |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista Seslerikurdum ama görev çubuğu değişmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista SesleriÇok GüzeL oldu çok sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista Sesleriyhaa arkadaslarr ben indiremedm ltfen yardımcı olurmusunuz bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Kral Tema Seçilen Vista Anthracite 2009 +Vista Seslerisaol da sağlammı baba bu ya |
![]() |
![]() |
|