|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
defteri, devre, dışı, görev, kayıt, yöneticisi |
![]() |
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıarkadaslar pc me vırus bulastı regedit ve gorev yonetısını devre dısı bıraktı bırcok program la denedım baktım ama ıse yaramıor format attım vırus d ye bulasmıs ordan tekrar bulastı yardım edersenız sevınırım sımdıden tskler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıSorununuz sanırım ve anladığım kadarıyla ( hijack this te? ) Bu uzantıyı bulup silebilirsen sorun çözulur inşallah ![]() ![]() veya Tek tek ayıklamayı deneyin inşallah işinize yarar, http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veya sisteme hakim iseniz bunu deneyin Başlat -- Run -- gpedit ![]() Daha sonra gelen pencereden menülerden aşağıdaki yolu izleyin User Configuration ---Administrative Templates ------- System ----- Ctrl+Alt+Delete Options --------- Remove Task Manager Sağdaki kısımdan "Remove Task Manager" üzerine çift tıklayın ve seçeneklerden "Not Configured" yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıBunuda arama motorundan buldum Görev Yöneticisi Devredışı Sorunu Sık Olmasada Bazen Karşımıza Çıkabilir ![]() Belki sizinde başınıza gelmiş olabilir Ctrl + Alt + Del tuşuna bastıgımızda karşımıza bir hata penceresi gelir “Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı” ibaresi gelir ![]() ![]() ![]() Peki budurumda ne yapmalıyız iki seçeneğiniz var ![]() 1 Yöntem Manual elle Düzelticez ![]() ![]() Başlat’dan Çalıştır’atıklayın ![]() ![]() Açılan pencereye Regedit yazın Tamam seçeneğine tıklayın ![]() ![]() Sol kısımdan HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> Curre ntVersion -> Policies -> system adımlarını takip ederek sağ tarafta bulunan disabletaskmgr anahtarınaçift tıklayın ![]() 1 olan değeri ![]() 0 olarak değiştiriyoruz ![]() 2 ![]() ![]() DOWNLOAD Note : Regedite girdim ama deger sıfır olarak gorunuyor ama yinede görev yöneticisi acılmıyor diyenler olabilir bu durumda olanlar için bunu uygulasın; Regedit çalıştırın sol taraftan Bilgisayarım secegini secip Ctrl + F basın çıkan arama penceresine DisableTaskMgr yazıp arattırın bulunan anahtarları teker teker siliniz ![]() ALINTI YAPTIM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıarkadaslar tskler ama hıc bırı bı ıse yaramıor gpeditmsc yok zaten home oldugu ıcın vırus tekrar bulastı napcam bılmıorum yardımcı olursanız cok sevınırım :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıBaşka yol gösterebilcek olan var mı acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıGörev Yöneticiniz Açılmıyor mu Gelin Çözelim ![]() www ![]() ![]() ![]() Hemen Uygulamaya Başlayın Başlat > Çalıştır > gpedit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıRegedit ( Kayıt Düzenleyicisi ) Açılmıyor Mu Gelin Birlikte Çözelim ![]() www ![]() ![]() ![]() Hemen Uygulamaya Başlayın Başlat > Çalıştır > gpedit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıbeyler beyler ben yaptm bıle cok koly oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışısımdı beyler hmn anlatıyorum baslat>Çalıstır>gpeditmsc orada ortada olcak soldakı degıl ortadaki kullanıcıyapılandırması>YönetimŞablonlar ı>Sistem>o rdan>Ctrlalt del seçenekleri> görev yöneticisine çift tık ve devre dışı bırakın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıgeç oldu ama olsn sımdı beyler hmn anlatıyorum baslat>Çalıstır>gpeditmsc orada ortada olcak soldakı degıl ortadaki kullanıcıyapılandırması>YönetimŞablonlar ı>Sistem>o rdan>Ctrlalt del seçenekleri> görev yöneticisine çift tık ve devre dışı bırakın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıarkadaşlar benim gpedit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap: Görev Yöneticisi ve Kayıt defteri Devre dışı frmacil sayfa 2iki Cevap: Görev Yöneticisi ve Kayıt defteri Devre dışı |
![]() |
![]() |
|