![]() |
Youtube'ye Giriş Programı -İndir- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-Youtube a Girmek Kesin Çözüm !! yassak Dosyaya çift tıklayın ok deyin ve Youtube a direk girin ! Kolay Gelsin INDIR http://rapidshare ![]() ![]() alternatif http://uploaded ![]() YOUTUBE GİRİŞ PROGRAMININ KULLANIMI: 1-) Buraya tıklayarRAK Youtube Giriş Programı nı indirdikten sonra çift tıklayarak kurunuz ![]() 2-) Program ilk kurulumdan sonra otomatik olarak yasak sitelere girmiş olacaksınız ![]() ![]() Ahm3t ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-tıklıyorum sayfa hata veriyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-deceas Nickli Üyeden Alıntı tıklıyorum sayfa hata veriyor Bilindiği gibi, Türk Telekomünkasyon kurumu tarafından YouTube ve diğer bazı paylaşım sitelerinin girişleri mütemadiyen engellenmektedir ![]() YouTube ve engellenen diğer tüm sitelere giriş yapmanın yolunu bulduk ve bunu Türk Internet kullanıcılarıyla paylaşıyoruz ![]() Yargının vermiş olduğu bu karara karşı elbette boynumuz büküktür, fakat Internet'in yaşantımıza katmış olduğu özgürlüğü korumak için, teknolojinin verdiği imkanlar doğrultusunda elimizden geleni her zaman yapacağız ![]() Biri bize hakaret etmiş ![]() ![]() ![]() Peki erişim kime engelleniyor? Bize ![]() ![]() ![]() ![]() Erişim bize kapalı ![]() ![]() 1-) Buraya tıklayarak Youtube Giriş Programı nı indirdikten sonra çift tıklayarak kurunuz ![]() 2-) Program ilk kurulumdan sonra otomatik olarak çalışacaktır ![]() 3-) Açılan programı kapatmayıp, simge durumuna küçültünüz ![]() ![]() 3-) Masaüstünüzde aşağıdaki gibi yeni bir simge oluşacaktır ![]() 4-) Eğer programı kapattıysanız veya bilgisayarınızı yeniden açtıysanız, masaüstündeki bu simgeye tıklayarak programı yeniden açabilirsiniz ![]() 5-) Program proxy ayarlarınızı değiştirerek Youtube ve diğer yasaklı sitelere girmenizi sağlar ![]() ![]() 6-) Sadece Internet Explorer ile çalışır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-sayfa hatalı neden dersen Türktelekomikasyon bunuda kapattı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-bu sayfa açılmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-hatalı bre dosya açılım hatası veriyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-igleoo Nickli Üyeden Alıntı hatalı bre dosya açılım hatası veriyor Birde bunu deneyin demin tekrar denedim ve herhangi bir sorunla karsilasmadim ben ![]() ![]() http://rapidshare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sifre: www ![]() ![]() ayrica birinci mesajdaki link yeniden düzenlenmistir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-elinize emegini saglık teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-bunların hiç biri olmuyor abii yaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-İndirip kurup denedin mi ? Cevap: YOUTUBE'ye Giriş Programı -İndir- frmacil sayfa 2iki Cevap: YOUTUBE'ye Giriş Programı -İndir- |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-eet ßunlarin hiç biri olmiyorr Hepsi Hata VEriyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-Arkadaşım ben indirip bilgisayarımda kullanıyorum neden bende sorun yoktur ? Lütfen aldığın hatayı detaylı olarak belirtebilir misin? Veya resim ekler misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-Arkadaslarr bu program virüslübnde nod32 var kurarken kurulumu iptal etti turva vırusu var dikkat!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube'ye Giriş Programı -İndir-Virüs tarama sonuçlarını buraya ekler misin? |
![]() |
![]() |
|