Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ipmonitor, koruma, programıdır

İpmonitor 9.0 - Ağ Koruma Programıdır

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İpmonitor 9.0 - Ağ Koruma Programıdır

IPMonitor 90

IPMonitor 90 - ağ koruma programıdır

IPMonitor gerçek zamanlı bir ağ koruma programıdır Kurulduğu ağda herhangi bir beklenmeyen performans düşüşü, kritik hata, saldırı ya da ağı tehdit edebilecek herhangi bir durum ortaya çıkınca ağ yöneticisini uyarır ve yapılması gereken işlemleri bildirir Yani uyarı, öneri ve koruma özelliklerinin hepsini barındırır Yüklemesi kolay, anlaşılır bir arayüze sahiptir Adım adım yeni başlama (step-by-step Getting Started) bölümü sayesinde yeni kullanıcılara programın kullanılması ve ağ yapılandırması hakkında bilgi vermektedir

Gelin programımızı daha detaylı incelemek için 5 gruba ayıralım

Kullanıcı Arabirimi:

Buradaki admin sekmesi ile programımızın ana kontrol noktalarına kolaylıkla ulaşım sağlıyoruz

Status: Durum göstergesi O anda ağımızda neler olduğunun genel görünümü

My Reports: Raporlarım Önceden hazırladığınız raporların gösterimi

System: Ana sunucunun ve kullandığını IpMonitor programının entegrasyonunun detayları

Updates: Güncellemeler ve güncel bildirimler, düzeltimler

Portal: Portal arama desteği

Sessions: O anki, adminin ve kullanıcıların aktüel IpMonitor kullanımı

Notes: Siz ve diğer IpMonitor adminlerine notlar

Görüntüleme: Bu bölümden ağınızdaki aktiviteleri takip edebilirsiniz

Belirli kıstaslarda arama yaparak istediğiniz bilgilere en kısa yoldan ulaşabilirsiniz

Tarama yapılacak ip adreslerinin aralığını belirleyebilirsiniz

Standart dışı ip ekleyebilirsiniz

Uyarı: Bu bölümde ağınızdaki sorunların varlığından haberdar olmanızı sağlayacak uyarıların toplandığını göreceksiniz

İletişim özelliği şunları kapsıyor:

e-posta ve metin iletileri ile cep telefonuna ulaşım

Net yayımını ve ya e-posta kullanarak kablosuz araçlara ulaşım

Sms özellikli telefon, çağrı cihazı ya da kablosuz araçlara ulaşım gibi farklı seçenekler

Bunun dışında;

Diğer yönetim birimlerine SNMP mesajları

Windows uygulamaları kayıt defterine log denilen günlük tutmak

Çeşitli e-posta yollama hizmetleri

Raporlama: Canlı Statü Raporlama özelliği ile herhangi bir hata olduğu anda uyarma ve diğer kullanıcıları bu hatadan etkilenmeme özelliğine sahip Bu uyarıyı sesli olarak da alabilirsiniz

Güvenlik: Yerel ağı ya da interneti kullanarak istediğiniz yerden IpMonitor programının, kullandığı yüksek güvenlikli SSL güvenlik bölümüne ulaşabilirsiniz

SSL güvenliği ile:

Güvenli giriş yaptığınızdan

Konfigürasyon verilerinin güvenli değişiminden emin olabilirsiniz

4 farklı SSL güvenlik sertifika alım metodu kullanarak güvenliği en üst düzeyde tutar

Tabi ki bu büyük ve kapsamlı programın tamamını anlatmak için yerimiz yetmez ama elimden geldiğince programın en çok kullanılan ve en önemli özelliklerini sizin için bir araya toplamaya çalıştım Eğer geniş bir ağın yöneticisi iseniz ya da bu ağın güvenliği ve izleniminden sorumlu iseniz bu programı kesinlikle tavsiye ediyorum

21 günlük deneme sürümü ile gelen bu programın tam sürümü:

500 Monitör lisanslı ipMonitor : $ 99500

1000 Monitör lisanslı ipMonitor : $1,49500

1500 Monitör lisanslı ipMonitor : $1,99500

5000 Monitör lisanslı ipMonitor : $2,99500

Sürüm : 90 Boyut : 164 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 21 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP Üretici Firma : IPMonitor Corp

ftp://ftpsolarwindsnet/ipMonitor/v90/ipm9evalzip

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com