|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düzenleme, mp3directcut, ses, v205, yazılımıdır |
![]() |
Mp3directcut V2.05 Ses Düzenleme Yazılımıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mp3directcut V2.05 Ses Düzenleme Yazılımıdırmp3DirectCut v2 ![]() Tanıtım: mp3DirectCut, bir ses düzenleme yazılımıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman zaman MP3 biçimli ses dosyalarının bir bölümünü kesme ya da dosyayı parçalama gereksinimi duyarız ![]() ![]() ![]() ![]() MP3 Kesme Nasıl Yapılır ? "File"(Dosya) > "Open"(Aç) yolu ile kesme yapacağınız MP3 dosyasını seçin ![]() "Play"(Oynat) düğmesine tıklayarak MP3 dosyasını çalmaya başlatın ![]() "Set Begin"(Başlangıç Belirle) düğmesi ile başlangıç noktasını belirleyin ![]() "Set End"(Bitiş Belirle) düğmesi ile bitiş noktasını belirleyin ![]() "Edit"(Düzenle) > "Cut"(Kes) yolu ile seçtiğiniz aralığı kesin ![]() Yazılımın Genel Özellikleri : Zarar vermeden kesme, kopyalama, yapıştırma ![]() Ses kuvvetini değiştirme, azaltma, normalleştirme, duraklama noktası belirleme ![]() ACM veya Lame kodlayıcısı ile birlikte MP3 biçiminde ses kaydı yapabilme ![]() Hızlı MP3 canlandırması ve kolay navigasyon ![]() Layer 2 (DVD/DVB sesi) desteği ![]() ID3v1 ![]() ![]() Cue Sheet desteği ![]() Kendiliğinden sufle yapma ![]() Kesilen parçalar için dosya adı ve ID3v1 ![]() ![]() Yüksek hızda kayıt ![]() Hızlı oynatma ![]() Komut satırı kullanabilme ![]() Ana Sayfa: http://mpesch3 ![]() ![]() Boyut: 169 Kb Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP ŞİMDİ İNDİR http://mp ![]() ![]() ![]() Freeware(Ücretsiz) Nasıl Kullanılır Buradan Görebilirsiniz ![]() ![]() [color="#0000ff"][/url] |
![]() |
![]() |
![]() |
Mp3directcut V2.05 Ses Düzenleme Yazılımıdır |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mp3directcut V2.05 Ses Düzenleme YazılımıdırMp3DirectCut v2 ![]() 175,78 KB İngilizce Windows (Tümü) Ücretsiz Tanıtım Alanında en başarılı yazılımlardan biri olan mp3DirectCut ile zarar vermeden mp3 leriniz üzerinde kopyalama,kesme, ve düzenleme yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TIKLA İNDİR |
![]() |
![]() |
|