Power Cd Dvd Recovery |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Power Cd Dvd RecoveryPower CD DVD Recovery Power CD DVD Recovery, kullanımı kolay Windows tabanlı CD/DVD veri kurtarma yazılımıdır Yazılım sayesinde kaybolmuş, hasar gördüğü için silinmiş ya da eksik CD/DVD'lerden veri kurtarabilir Program tüm CD/DVD disk türlerini destekler (CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R ve DVD-RW)![]() Ayrıca hızlı biçimlendirilen RW disklerden bile veri kurtarabilir UDF paket yazılımlarını da (DirectCD, InCD, packetCD) destekler Program içinde yer alan kurtarma sihirbazı sayesinde dosyaları kolay bir şekilde tarayıp, kurtarabilirsiniz![]() Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kurtarma işlemini adım adım yapabilirsiniz En son 'Start (Başla)' dediğinizde kurtarma sihirbazı işleme başlar![]() Özellikler: ISO9600 biçiminden veri kurtarabilir ![]() Joliet biçiminden veri kurtarabilir ![]() UDF biçiminden veri kurtarabilir ![]() FAT32 biçiminden veri kurtarabilir ![]() Hızlı biçimlendirme yoluyla silinmiş RW disklerde silinmiş dosyaları arar ve kurtarır ![]() CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW ve DVD-RAM'leri destekler ![]() Kolay kullanımlı kullanıcı dostu arayüz ![]() Çoklu oturum medya desteği ![]() Resim, müzik, video, sıkıştırılmış dosya ve veri gibi çeşitli dosya türlerini kurtarabilir ![]() Kısıtlama: Program demo sürümdür ve tarama sonucu bulduğu verilerin sadece 640 KB kurtarır Kaybettiğiniz verilerin tamamını kurtarmak için programı satın almalısınız Fiyatı ise 39 99$'dır Sürüm : 2 1 1 Boyut : 1 71 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Kısıtlama : 640 KB sınırı var Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Mt Solution Ltdhttp://www eofsoft com/download/pcrsetup exe |
|
|
|