Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
commander, dosyaları, silme, taşıma, özellikleri

Ef Commander - Dosyaları Taşıma,Silme Gibi Özellikleri Var

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ef Commander - Dosyaları Taşıma,Silme Gibi Özellikleri Var

EF Commander - dosyaları karşılaştırma,taşıma,silme gibi özellikleri var

Dosyalarınıza tam anlamıyla hakim olmak ve işlemlere yüksek hız kazandırmak için EF Commander ideal bir çözüm sunuyor Klasörleri ve dosyaları karşılaştırma,taşıma,silme gibi özellikleri var Çift yönetim penceresi ile norton commander tarzı, basit kullanımı ile harika bir dosya yönetim aracı Tüm sıkıştırma ve imaj biçimlerini desteklediği gibi ftp işlemlerini de gerçekleştiriyor Bir dosya yöneticisinde olması gereken hemen herşeyi ve hatta fazlasını içerdiği için de 5 puanı hakkıyla alıyor

Sürüm : 651 Boyut : 55 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : EF Software

http://wwwefsoftwarecom/081105/efcw680exe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com