Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cleaner, smart

Smart Cleaner

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Smart Cleaner

Smart Cleaner

Bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz birçok programı daha sonra kaldırsanız bile arkalarında genellikle gereksiz dosya artıklarını bırakırlar Bu kalan dosyalar işletim sisteminin ileriki zamanlarda az veya çok hissedilebilecek şekilde yavaşlamasına sebep olabilir Bu atık, gereksiz dosyaların silinmesi hem işletim sistemini rahatlatır hem de dosya kalabalıklığından kurtulmuş olursunuz

Smart Cleaner, işletim sistemi içindeki gereksiz ve artık dosyaları silmeye yarayan bir temizleme programıdır Bu atık dosyalara: TMP, BAK, OLD, GID, FND, CHK, MTK, BSC, MSCREATEDIR, DMP, DAO gibi onlarca dosya uzantısı sayılabilir Programı çalıştırıp temizleme işlemi hemen yapabilirsiniz

Program bu belli başlı dosya uzantılarını silmenin yanında çöp kutusu, Temp klasörü, son kullanılan dosyalar, MS IE önbellek, tanımlama bilgileri (cookies) klasörleri içeriğini de silebilir Ayrıca bilgisayarınızda bulunan sürücüleri tarayabilir, görmemezlikten gelinecek dosya türlerini seçebilir, ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz

Uzun zamandır silinmeyen bu gereksiz, artık dosya türleri ve web tarayıcı içeriği zamanla işletim sistemi ve programların açılışını yavaşlatabilir Bunların düzenli aralıklarla silinmesi sisteme bir rahatlık sağlayabilir

Program Türkçe hariç çok dil desteğiyle gelmektedir

Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız Lisanslı fiyatı ise 24$'dır

Sürüm : 33 Boyut : 254 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP Üretici Firma : Scaramouch

[

http://filesbrothersoftcom/file_disetup_4646msi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com