Jet Xp - Xp Nizi Hızlandırın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Jet Xp - Xp Nizi HızlandırınJET XP - Xp nizi Hızlandırın Üreticiden : Windows işletim sisteminin ve üzerinde kurulu olan programların açılış, kapanış sürelerini kısaltarak zamandan tasarruf sağlar Ticari açıdan bir örnek verecek olursak; programların ve sistemin daha hızlı çalışması daha çok işin yapılmasını sağlayacak ve verimliliği artıracaktır Bu verimliliğin geçerli olduğu bilgisayar sayısının çok yüksek olması yapılan işlerin verimliliğinde artışı olacaktır![]() Ayrıca işletmenin daha hızlı bilgisayar sistemleri için harcadığı donanım maliyetlerini de düşürecek ve elindeki mevcut sistemlerle en iyi performansı almasını sağlayacaktır ![]() Program Windows XP İşletim sisteminin kurulu olduğu her tür masaüstü ve dizüstü bilgisayarda sorunsuz olarak kullanılabilir Programımız kayıt defterinde uygun düzenlemeler yaparak sistemin işleyiş hızını %300'e varan oranlarda artırmaktadır![]() Sürüm : 1 0 Boyut : 2 05 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Bilforce Bilgisayar Yazılımhttp://www bilforce com tr/Yazilim/P![]() ![]() XP/Kurulum exe |
|
|
|