|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
active@, arşivitüm, file, program, programlar, recovery| |
![]() |
Active@ File Recovery| Program Arşivi-Tüm Programlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Active@ File Recovery| Program Arşivi-Tüm ProgramlarTanıtım: Active@ File Recovery silinen veya kaybolan dosyaları kurtarabilmek amacıyla kullanılan bir yazılımdır ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni sürümündeki Active@ DiskScan teknolojisi ile yanlışlıkla silinme, biçimlendirme veya başka bir nedenle kaybettiğiniz verileri etkili bir biçimde kurtarır hale gelmiştir ![]() ![]() Yazılımın Genel Özellikleri Tüm sabit sürücü türlerini destekler: IDE, ATA, SCSI ve disket sürücü Çıkarılıp, takılabilir aygıtları destekler (CompactFlash, SmartMedia, Secure Digital/MultiMediaCard, Sony Memory Sticks vb ![]() 8GB'den büyük sürücülerden veri kurtarma NTFS dosya sistemi üzerinde sıkıştırılmış, şifrelenmiş (EFS) veya parçalanmış dosyaları kurtarabilme Silinmiş veya zarara uğramış dosya bölümlerini tarama ve kurtarma Kesin veya kısmi dosya adı ile arama yapabilme Disk yedeği oluşturma veya geri alma Yazılımın Yeni Özellikleri RAID Reconstruction aracı ile RAID0-RAID5 verilerini kurtarma Tümüyle yeni Active@ DiskScan teknolojisi üzerine kurulma 'Flash' medyalardan tüm resim türlerini kurtarabilmek için Digital Pictures Recovery aracı Desteklediği Dosya Sistemleri FAT12 FAT16 FAT32 NTFS NTFS5 NTFS + EFS Not: Yazılımın deneme sürümünde 64 KB'den büyük dosyaları maalesef kurtaramıyorsunuz ![]() ![]() Sürüm : 7 ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Active@ File Recovery| Program Arşivi-Tüm Programlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Active@ File Recovery| Program Arşivi-Tüm ProgramlarActive@ File Recovery for Windows programı Dosya kurtarma yazılımıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanacağınız yazılımları yasal şekilde kullanmaya özen gösteriniz ![]() ![]() Lisans : Demo (Kısıtlı kullanım) USD 34 ![]() Üretici/Telif : Active Data Recovery Services İşletim Sistemi : Windows NT / 2K / XP / 2003 / Vista / 2008 / Vista64 / 7 / 7 x64 http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|