![]() |
Altova Database Spy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altova Database SpyAltova DatabaseSpy Sürüm : 2011 Boyut : 21 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7 Üretici Firma : Altova Inc ![]() Tanıtım: Altova DatabaseSpy, çoklu veritabanı sorgusu, tasarım ve veritabanı kıyaslama programıdır ![]() ![]() Program sorgulama, çizelge, yönetim, tasarlama, yapı düzenleme ve kıyaslama gibi araçlara sahip ![]() ![]() Program tüm büyük veritabanı türlerini destekler: # Microsoft® SQL Server® 2000, 2005, 2008 ![]() # IBM DB2® 8, 9 # IBM DB2 for iSeries® v5 ![]() ![]() # Oracle® 9i, 10g, 11g # Sybase® 12 # MySQL® 4, 5 # PostgreSQL 8 # Microsoft Access™ 2003, 2007 Program veritabanı yöneticiler, veritabanı geliştiriciler ve diğer BT uzmanları için farklı veritabanlarına aynı anda bağlanma ve birleştirme sağlar ![]() ![]() Özellikler: # Tüm büyük veritabanlarıyla uyumlu ![]() # Hızlı bağlantı sihirbazı ![]() # Veritabanı proje yönetimi ![]() # Çevrimiçi veritabanı tarayıcı ![]() # Veritabanı içerik düzenleyici ![]() # SQL düzenleyici ![]() # Grafiksel veritabanı tasarım aracı ![]() # Veritabanı tablo kıyaslama ve birleştirme aracı ![]() # Veritabaı şema kıyaslama ve birleştirme ![]() # Veritabanı yapısı dönüştürülebilir ![]() # XML için veritabanı desteği ![]() # Veri gönderme ve alma aracı ![]() # Windows 32/64 bit desteği ![]() # İngilizce, Almanca, Japonca, Çince dil desteği var ![]() # İnndirdiğiniz dosya 32 bit'tir (Enterprise) ![]() Kısıtlama ve lisans: Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() http://v2011sp1en ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|