![]() |
Oxygen Xml Editor 11 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oxygen Xml Editor 11Oxygen XML Editor 11 Kapladığı Alan : 85 Megabayt Kullanım Hakkı : Zaman/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Hacir : 30 gün Lisan : Ing İşletim Platformu : Windows (bütünü) Üretici Şirket : SyncRO Soft Ltd Oxygen XML Editor yeni başlayandan XML uzmanına kadar bütün kullanıcılara hitap eden bir XML editörüdür ![]() ![]() ![]() oXygen XML Editor bütün XML temelli teknolojiyi içeren XML veritabanıyla kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Program Windows, Macintosh ve Linux işletim sistemlerini destekler ![]() Özellikler: Toplu dönüştürme ve doğrulamaya sahip ![]() Projeleri farklı XML editörleriyle paylaşım ![]() Çok satır bulma, yer değiştirme ![]() XML birden fazla dosyayı işleyebilir ![]() Program şemaları farklı türde düzenlemek için çeşitli seçimler sunar: XML şema belge aracı sayesinde XML şemanın tam içeriği kapsamlı gösterilir ![]() XSL ve FO belgeleri için güçlü ve yararlı içerik sunar ![]() XSLT belge aracıyla kapsamlı ek açıklama ve çapraz referansla belge alıştırması sağlanır ![]() XML editör XSL stil içeriği tekrar düzenlenebilir ![]() XSLT dönüştürme motoru kullanarak, dinamik değerlendirme, şablon ve yığın dosyalardan bilgi ayıklanabilir ![]() Farklı içerik yönetim sistemiyle bütünleşik yapıya sahip ![]() Dockok için çeşitli eklenti mevcut ![]() XSL/XSLT 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Genel WYSIWYG XML tarzına sahip ![]() Görsel DITA harita yönetme mevcut ![]() İçerik yönetim sistemiyle bütünleşik ![]() FTP/SFTP, HTTP/WebDaV ve HTTPS/WebDAV üstünden uzaktan XML dosyaaları için düzenleme desteğine sahip ![]() Bir belgedeki değişiklik, değişikleri izleme ile takip edilebilir ![]() Windows, Macintosh ve Linux desteğine sahip ![]() Windows ve Linux, Java VM 1 ![]() ![]() ![]() Macintosh kullanıcıları eğer bilgisayarlarında Java yüklü değilse buradan yükleyebilirler ![]() Linux 64 bit desteğini buradan indirilebilir ![]() Macintosh Snow ve Leopard sürümlerini destekler ![]() Kurulum, Hacir ve lisans hakkında: İnnDirdiğiniz dosyayı 30 gün ücretsiz kullanabilmek için bir lisans anahtarına ihtiyacınnız olacak ![]() ![]() ![]() Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz ![]() Lisanslı fiyatı ise (Pro): 349$'dır ![]() Oxygen XML Editor 11 |
![]() |
![]() |
|