İnno Setup |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnno SetupInno Setup Programcılar için kendi Kur programı yapmalarını sağlayan bu programın yeni sürümü Program yazan arkadaşlar için iyi bir kurulum sihirbazı Özellikler: * Tüm 32-bit Windows sürümleri ile çalışır * 64-bit Windows sürümleri desteği * Tek exe dosyası veya disklere bölme * Kurulum türleri ayarlayabilme * Kendi uninstall'ı içinde * DLL ve OCX çağırma çalıştırma * Çoklu dil desteği (Türkçe dahil) * Kısayol oluşturma * Registry ve Inı dosya kaydı * zip veya bzip2 sıkıştırma desteği * Kaynak kodu açık (Delphi 2-5) * Pascal script desteği * Yeni IDE komutları * Noktalamaların düzeltilmesi * Derleyici düzeltmesi ve yeniliği * Dosya yolları düzeltmesi * Birçok hata giderilmesi ve optimizasyon Yenilikler: * Pascal script desteği geliştirilmiş * 32-bit yada 24-bit renk modu desteği * Slovak dili eklenmiş Sürüm : 523 Boyut : 14 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Jordan Russell http://filesjrsoftwareorg/is/5/isetup-523exe |
İnno Setup |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnno SetupInno Setup : 539 Tanıtım: Programcılar için kendi Kur programı yapmalarını sağlayan bu programın yeni sürümü Program yazan arkadaşlar için iyi bir kurulum sihirbazı Özellikler: * Tüm 32-bit Windows sürümleri ile çalışır * 64-bit Windows sürümleri desteği * Tek exe dosyası veya disklere bölme * Kurulum türleri ayarlayabilme * Kendi uninstall'ı içinde * DLL ve OCX çağırma çalıştırma * Çoklu dil desteği (Türkçe dahil) * Kısayol oluşturma * Registry ve Inı dosya kaydı * zip veya bzip2 sıkıştırma desteği * Kaynak kodu açık (Delphi 2-5) * Pascal script desteği * Yeni IDE komutları * Noktalamaların düzeltilmesi * Derleyici düzeltmesi ve yeniliği * Dosya yolları düzeltmesi * Birçok hata giderilmesi ve optimizasyon Yenilikler: * Pascal script desteği geliştirilmiş * 32-bit yada 24-bit renk modu desteği * Slovak dili eklenmiş Sürüm : 539 Boyut : 147 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Jordan Russell http://filesjrsoftwareorg/is/5/isetup-539exe |
|