Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evinde, istedikleri, kadının

Bir Kadının Evinde İstedikleri...

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kadının Evinde İstedikleri...

Bir Kadının Evinde İstedikleri

Kadınları anlamak isteyen herkes okusun bu öyküyü Ben de söyleyeceğim bu arada söyleyeceklerimi
Kral Arthur bir soruya doğru yanıt verirse, hayatı kurtulacak aksi halde ölecektirSoruya doğru yanıt verebilmesi için 1 yıl süresi vardır Soru aynen şöyledir:
`KADINLAR NE İSTERLER?`
Bu soru tabii ki dünyanın en zor sorusu Ancak Kral`ın fazla bir tercih şansı yoktur Ülkesine geri döner, türlü alimlere, bilirkişilere danışır, ama soruya tam tatmin edici ve doğru olduğuna inandığı bir yanıt bulamaz
Sorunun cevabını bir tek yaşlı bir cadı`nın bildiğini söylerler
Artık en son gün gelmiştir ve Arthur mecburen cadıya gider Cadı sorunun cevabını vereceğini söyler, ama bir şartı vardır:
`Bu sorunun cevabını aldığında ve ölümden kurtulduğunda en iyi ve en yakışıklı şövalyen ile beni evlendireceksin`
Arthur yakın arkadaşı olan şövalyesini, yaşlı cadıya feda etmek istemez, bunu kabul edemeyeceğini söyler Ama arkadaşı, Arthur`un hayatını kurtarma pahasına cadıyla evlenmeyi kabul eder ve sorunun cevabını isterler
Yaşlı cadı, Arthur`un hayatını kuracak cümleyi fısıldar:
`KADINLAR HER ZAMAN ZORLAMAYLA DEĞİL, KENDİ ÖZGÜR İRADELERİYLE KARAR ALMAK İSTERLER`
Cevap doğrudur Arthur`un hayatı kurtulurAma yakın arkadaşı şövalyenin hayatı sönmüştür
Yaşlı cadı ile evlenmek ve bir ömür geçirmek zorundadır
Gerdek gecesi odaya girer Ancaaaak, odaya girdiğinde karşısında cadı yerine dünyanın en güzel kadını vardır Şövalye şaşırır ve sorar:
-Sen kimsin?
Cadı cevap verir:
-Ben evlendiğin kadınım`
-Nasıl böyle genç ve güzel oldun?
-Gündüzleri son derece çirkin, geceleri son derece güzel olurum Ama istersen gündüzleri son derece güzel geceleri, geceleri çirkin olurum Nasıl gözükeceğime sen karar vereceksin
Şövalye bir süre düşünür Geceleri mükemmel bir sevgili mi , yoksa gündüzleri eşiyle beraber kazanacağı saygınlık ve görüntü mü?
Bir türlü karar veremez Sonunda şöyle der:
Nasıl olmak istediğine sen karar ver lütfen, ben senin her haline karşı saygılıyım
Kararı cadıya bırakmış, onun isteğine saygı göstermiştir
Cadı bu durum karşısında çok sevinir
-Sen bana seçme özgürlüğü verdin ve beni kısıtlamadın şövalyem Bu yüzden ömür boyu hem gece hem gündüz yanında güzel ve saygılı biri olarak gözükeceğim

Sonuç 1:
Kadınları güzel veya çirkin yapmak elinizdedirOnlara seçme özgürlüğü verir ve kararlarına saygı duyarsanız

Sonuç 2:
KADINLAR İSTER SON DERECE GÜZEL
İSTER SON DERECE ÇİRKİN OLSUN
HER ZAMAN CADIDIRLAR AMA TATLI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com