![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta Modelleriörgü çanta modelleri El Örgü Örnekleri, Güzel Modeller ![]() ![]() ![]() ![]() Kotların paça kısmını kesip içten dikiyoruz bel kısmına saç bandı vardı onu taktım sap kısmınada başka bir çantadan çıkabilen sap vardı onu taktım ve üst süslemelerini yaptım ![]() (alıntı) |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta Modelleriçiçekli örgü çanta modelleri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta Modelleriörgü çanta modelleri ![]() ÇANTA PATİĞİN TARİFİ AYAK NO :37 ![]() 3,5 no şiş ile örülmüştür ![]() 44 ilmek atılarak örgüye başlanır 44 ilmek başla,2 ters bir düz ör ,son 11 ilmekte 8 düz bir ters iki düz ör 45 sıra örülecek 15 cm ![]() ![]() İkişer ilmek alınarak ilmek sayısı 22 ye indirilir ![]() Her iki kenardan iki ilmek kesilerek altı ilmek kalana kadar haraşo örülür ![]() Kalan 6 ilmek 5 sıra haraşo örüldükten sonra kesilir Örgünün başladığımız tarafından şişe 44 ilmek çıkartırılır ve bu ilmek yine 2 şer 2 şer kesilerk 22 ilmeye indirilir ve diğer tarafta ki gibi,her iki kenardan kesilerek 6 ilmek kalana kadar haraşo örülür ve yine kalan 6 haraşo 5 sıra daha örüldükten sonra örgü bitirilir ![]() İkiye katlanıp her iki kenar dikilir ![]() Ben 8 ilmek düz örmüştüm ve orayı işlemeyi düşünüyordum ama daha sonra, ayaga giyildiğinde altta kalıyor diye vazgectim ![]() ![]() (alıntı) |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta Modelleriörgü çanta modelleri ![]() Kullanılan malzemeler: 100 gr yün 50 gr fantazi iplik 4,5 no şiş Proje zorluk derecesi : 1 Yapım detayları: 40 ilmek başlanıp bir ters bir düz örülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta Modelleri![]() ESKİ ÇANTANIZI YUKARIDAKİ GİBİ MOTİFLER ÖRÜP YENİLEYEBİLİRSİNİZ ![]() ![]() ![]() YUKARIDAKİ ÇANTADA MOTİFLERLE SÜSLENMİŞ BİR MODEL ![]() ![]() YUKARIDAKİ ÇANTA KALIN İPLE ÖRÜLMÜŞ VE SAÇ ÖRGÜSÜ MODELİ KONULMUŞ ORTASINA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta ModelleriDÜZ ÖRGÜ İLE ÖRÜLMÜŞ ÇANTA ![]() ![]() ![]() DÜZ ÖRGÜ İLE ÖRÜLMÜŞ ÇANTA ![]() ![]() ![]() ![]() Altı arttırılarak yapıldıktan sonra üstü düz arttırmadan sık iğne tekniği ile örülmüş ![]() ![]() MOTİFLERLE YAPILMIŞ ÇANTA MODELİ --->: örgü çanta modelleri frmacil sayfa 2iki --->: örgü çanta modelleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta Modelleriörgü çanta ve bere örnekleri ![]() ![]() ![]() ![]() örgü çanta ve bere örnekleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta Modelleriörgü çanta ve bere örnekleri ![]() Motiflerle işlenmiş çanta modelleri ![]() ![]() Pembe çanta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Örgü Çanta Modelleri |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örgü Çanta ModelleriYazlık Örgü Çanta modelleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |