Yeşil Örgü Modeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşil Örgü ModeliYeşil Örgü Modeli| El Örgü Örnekleri, Güzel Modeller ![]() Önlere 50 ilmekle başlayın 2 düz, 2 ters olarak 3 sıra lastik örün Bir tarafta 2 ilmeği düz örüp diğer ilmekleri ajurlu olarak devam edin Başlangıçtan 8 cm sonra 2 düz ilmeğin iç tarafından her sırada 1′er ilmek eksilterek kruvaze olarak örün Kolu 3-2-1 olarak kesin Diğer önü de aynı şekilde örün Omuzlarda 13 ilmek kalacak şekilde tamamlayın Arkaya 50 ilmekle başlayın lastikten sonra düz örün Kolu 2-1-1 olarak kesin Kollara 38 ilmekle başlayın Lastikten sonra ajurlu olarak örün Kolun iki tarafından 1′er ilmek olmak üzere 2′şer ilmek artırın Kolu 2-1 kesin her sırada 1′er ilmek eksilterek tamamlayın Yakanın çevresine tığla oya yapın![]() AJUR:1 sıra: 3 ilmek düz örün, 2 ilmeği toplayın, 1 dolayın, 1 düz örün, 2 ilmeği toplayın, 3 ilmek düz örün Arka sıraları ters örün 5 sıra bu şekilde devam edin 6′ıncı sırada delik ajuru 3 düz ilmeklerin üzerine kaydırarak devam edin![]() İp: 200 gr Şiş: 6 numara Beden:38 |
|
Yeşil Örgü Modeli |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşil Örgü Modeli Fakat çarpı işareti olan kareler neden açılmıyor bırde bazı örgülerin açıklaması yapılırsa,vede ben türkan şorayın kıprığı örgüsünü ıstıyorum tabi mümkünse teşekkürler mesure yıldız |
|
Yeşil Örgü Modeli |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşil Örgü Modeliyildizmesure Nickli Üyeden Alıntı Fakat çarpı işareti olan kareler neden açılmıyor bırde bazı örgülerin açıklaması yapılırsa,vede ben türkan şorayın kıprığı örgüsünü ıstıyorum tabi mümkünse teşekkürler mesure yıldızTürkan Şoray Kirpiği için Linki inceleyin ![]() ![]() |
|
Yeşil Örgü Modeli |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşil Örgü ModeliTığ İşi Modeller, Tığ İşi örgü Modelleri ![]() ![]() ![]() ![]() Tığ İşi Modelleri ![]() |
|
|
|