![]() |
Evde Malzeme Yapımı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evde Malzeme Yapımı...Evde MaLzeme Yapımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *ZİNCİR* #Tel sarma aletinizin kalın çubuğuna 80 mmlik telinizi sarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #Tel sarma aletiniz yoksa;kurşun kalem kalınlığında yuvarlak bir cisme de telinizi dolayıp diğer aşamaları uygulayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() *ÇİVİ* Bunu hardal rengi çivi bulamadığım için buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #boncuğunuzu telinize geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben denedim dediğim gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *HALKALI ÇİVİ* Ben çok uzun süredir halkalı çivi almıyorum ![]() ![]() ![]() #80 ya da 60 lık telinizi istediğiniz boyda kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *NAYLON BURUNLU PENSE* #Kargaburununuzun ucuna selebant yapıştırın ![]() ![]() ![]() *TEL BURMA ALETİ* #Dilediğiniz boyda teli kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *TEL DİZAYN ALETİ* #Örgü makaranızın çivilerine tellerinizi dolayarak bir çok şekil verebilirsiniz ![]() ![]() ![]() *KOLYE KLİPSİ* Pek çok yöntem ve şekli var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #3 cm kalın tel kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu aparattan bir tane daha yapın ve kolyenizin diğer bitim noktasına takın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (dediğim gibi anlatmada zorlandım ![]() ![]() [ ![]() ![]() ![]() ![]() Kolay gelsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|