Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alınır, durumlarda, pırlanta, taş, tek, yüzük

Tek Taş Pırlanta Yüzük Hangi Durumlarda Alınır

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tek Taş Pırlanta Yüzük Hangi Durumlarda Alınır




Tek taş pırlanta yüzük hangi durumlarda alınır?

pırlanta yüzük hakkında

Tek taş pırlanta yüzük, genellikle evlilik teklifi yapılacağı zaman keşif edilir ve ilişki resmiyete bağlanmak istendiğinde, sevgilinize ciddiyetinizi tek taş pırlanta yüzük ile ifade edilir Daha sonra bu tek taş pırlanta yüzüklerin kullanılması mümkün Pırlanta tek taş ilk başta takıldığı için nikahta yeni bir tek taş pırlanta yüzük takılmaz Ancak eşinize daha önce almış olduğunuz tek taş pırlantanın karatı ve montürü ile ilgili değişiklikler yapılabilir Örneğin bütçenizi sarsmaması için ilk tek taş pırlantayı daha düşük karatlı almışsınızdır Eğer zenginlediyseniz eşinizin doğum yaptığı ya da evlilik yıl dönümü gibi önemli zamanlarda bu uygun tek taş pırlantanın karatını arttırabilirsiniz Evlilik yıl dönümünüzün 50 senesi de olsa eşinizin parmağına taktığınız 5 karatlık bir tek taş pırlanta ile evliliğiniz ilk yıllarına geri döner



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.