Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haberin, yok, ölüyorum

Haberin Yok Ben Ölüyorum!

Eski 07-30-2007   #1
suskun

Haberin Yok Ben Ölüyorum!

daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorumbitiyorum yavaş yavaşyitiyorum

uçurumlardan aşağı saldım yüreğimikanıyorumartık yorgunumçıkar yolu yok umutsuzluğumunbekledimpes etmedimama bittimkalmadımyittim

oysa hayat güzeldi,sabretsem herşey geçerdiama umut beni terketti

şimdi gözlerimde ağlamaya dermansız bakışlar,avuçlarımda kabuk bağlamayan yaralar kağıt kesiği gibi sızlıyorelim kalkmıyor,dilim varmıyor"dur" diyemiyorum kendime

mecalsizim

hayat ışığımı kaybettimkimsesizim
ben yalnızlığımı çok severdimşimdi yalnızlığım yok!yalnızlığıma hasretimyalnızlığım beni terketti,kimsesizim

içim koyu,karanlık ve puslutozlu raflar var yüreğimdeişe yaramaz satırlardilimde,artık kimsenin hatırlamadığı mısralar

ruhum kadavraboş bir beden benden geriye kalansanmayın yaşıyorum!sadece nefes alıyorum

bakışlarıma aldanmayınyeşilindendir,mutlu durduğum
oysa durgunumçok yorgunumiçimin içini boşalttımbomboşum

gözümün gördüğünü içim görmüyor,kulağımın duyduğunu duymuyor içim!asırlar öncesinden kalma kendimden geçmişliğimvazgeçmişliğim

artık dönmek için çok geçyollarım çıkmazdı,onlar da sona yaklaştıtükenmeme "an" kaldı

önce içimden geçtimsonra kendimden vazgeçtimhepiniz kördünüz!!görmediniz biliyorumduymadınızoysa ben asırlardır size hep aynı şarkıyı haykırdımolsun üzülmüyorum

"haberin yok,ben ölüyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-30-2007   #2
Gözyaşı

Ben böyle yazıları çok seviyorum huyum kurusun ne yapayım

Eski 07-30-2007   #3
suskun

öyleyse yeni eklediğim şiiride beyenirsin gözyaşı okumanı tavsiye ederim:))
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com