![]() |
Haberin Yok Ben Ölüyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Haberin Yok Ben Ölüyorum!![]() daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uçurumlardan aşağı saldım yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa hayat güzeldi,sabretsem herşey geçerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi gözlerimde ağlamaya dermansız bakışlar,avuçlarımda kabuk bağlamayan yaralar kağıt kesiği gibi sızlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mecalsizim ![]() ![]() ![]() hayat ışığımı kaybettim ![]() ![]() ben yalnızlığımı çok severdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içim koyu,karanlık ve puslu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ruhum kadavra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakışlarıma aldanmayın ![]() ![]() ![]() ![]() oysa durgunum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözümün gördüğünü içim görmüyor,kulağımın duyduğunu duymuyor içim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık dönmek için çok geç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önce içimden geçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "haberin yok,ben ölüyorum ![]() ![]() ![]()
|