![]() |
Bebeklere Şapkalar Yeni Model |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Şapkalar Yeni ModelBebeklere Şapkalar | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası ![]() ![]() ![]() ![]() En Güzel Bebek Çocuk Örgü Giyimleri, Son Moda Örgüler,Bebek Çocuk Örgü Kıyafeti Resimleri Burada |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Şapkalar Yeni Modelşirin bebelere şirin bereler ![]() Yildiz Modeli Örnek örgünün arka yüzünde oluşturulur ![]() ![]() ![]() ![]() İlmekler sol şişten çıkarılmadan , İplik şişe bir kez dolanır (arttırılır) Sağ şiş tekrar aynı yere batarak ilmek alınır ![]() ![]() Sol tarafın daki 1 ilmek ters örülür ![]() ![]() ![]() ![]() Örgünün ön yüzünde tüm ilmekler düz örülür ![]() ![]() Örneğin bitmiş halinde en üstte görüldüğü üzere yıldızlar çapraz bir sıra ile dizilmiş olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Şapkalar Yeni ModelÇocuklar İçin Bereleren güzel örgü bebek bereleri çok güzeller ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Şapkalar Yeni Modelselam ben aranıza yenı katıldım bu tur örgü işlerini çok seviyorum umarım sizlerin sayesinde daha güzel şeyler yapa bilirim bu model çok hoş bende kızıma yapacam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Şapkalar Yeni ModelAselam, Hoş geldiniz eksiklerimizi tamamlamanız dileğiyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Şapkalar Yeni Model[B]bebek bereleri Çocuklar İçin Bereleren güzel örgü bebek bereleri çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Şapkalar Yeni ModelÇocuklar İçin Bereleren güzel örgü bebek bereleri çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() |
|