Bebeklere Şapkalar Yeni Model |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklere Şapkalar Yeni ModelBebeklere Şapkalar | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası ![]() ![]() ![]() ![]() En Güzel Bebek Çocuk Örgü Giyimleri, Son Moda Örgüler,Bebek Çocuk Örgü Kıyafeti Resimleri Burada |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklere Şapkalar Yeni Modelşirin bebelere şirin bereler ![]() Yildiz Modeli Örnek örgünün arka yüzünde oluşturulur ![]() ![]() ![]() ![]() İlmekler sol şişten çıkarılmadan , İplik şişe bir kez dolanır (arttırılır) Sağ şiş tekrar aynı yere batarak ilmek alınır 3 ilmek kesilirken aynı anda 3 ilmek arttırılmış olur Sol tarafın daki 1 ilmek ters örülür ![]() ![]() ![]() Örgünün ön yüzünde tüm ilmekler düz örülür Arka yüzde 2 ci yıldızları yaparken ilk sıradaki 2 yıldızın ortasındaki 3 ilmek yıldız yapılır, Yıldızların ortalarındaki ilmekler tek örülür , Örneğin bitmiş halinde en üstte görüldüğü üzere yıldızlar çapraz bir sıra ile dizilmiş olur |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklere Şapkalar Yeni ModelÇocuklar İçin Bereleren güzel örgü bebek bereleri çok güzeller ![]() ![]() |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklere Şapkalar Yeni Modelselam ben aranıza yenı katıldım bu tur örgü işlerini çok seviyorum umarım sizlerin sayesinde daha güzel şeyler yapa bilirim bu model çok hoş bende kızıma yapacam |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklere Şapkalar Yeni ModelAselam, Hoş geldiniz eksiklerimizi tamamlamanız dileğiyle |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklere Şapkalar Yeni Model[B]bebek bereleri Çocuklar İçin Bereleren güzel örgü bebek bereleri çok güzeller ![]() |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklere Şapkalar Yeni ModelÇocuklar İçin Bereleren güzel örgü bebek bereleri çok güzeller ![]() |
|
|
|