|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıklamalı, anlatımlı, bebek, elbisesi |
![]() |
Açıklamalı Bebek Elbisesi Anlatımlı Bebek Elbisesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Açıklamalı Bebek Elbisesi Anlatımlı Bebek ElbisesiAçıklamalı Bebek Elbisesi Anlatımlı Bebek Elbisesi ![]() Bravo, Bebe 1 x 100 gr Örgü Düz örgü, Ajur, Zincir ve trabzan Şiş 4 mm, 5 mm Tığ 3 mm İlave 2 adet düğme, pembe kurdele, tül Ölçüler 6 ay, (9 ay), 12 ay, 18 ay, Örgü açıklamaları (9 ay) içindir ![]() ELBİSE Elbisemizi örmeye yakadan başlayacağız ![]() ![]() 1 haraşo sırası yapalım ![]() ![]() ![]() 2 şer ilmeği haraşo geri kalanını ve arka bedeni düz örgü yapalım ![]() ![]() ![]() Ön parçaları tek şişte toplayalım ve 5 mm şişe geçelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arka beden 38 ilmektir ![]() ![]() Beden ajuru ilk sırada 5 ilmek ör + ip at ve ikisini bir al + 7 ilmek ör deseni tekrarla ![]() ![]() ![]() Dikiş Yan dikişlerini yapalım ![]() ![]() BABET PATİK Bebe 100 beyaz yünümüz ve 5 mm şiş ile 24 ilmek atalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BERE 8 zincir çekip birleştirelim ve halka oluşturalım ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2-3-4-5-6 ![]() ![]() 7-8-9-10-11-12-13 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() Çiçek 6 zincir çekerek halka oluşturalım ![]() 1 ![]() ![]() 3 zincir çekerek 3 trabzan yapalım ve dolamadan halkaya bağlayalım ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Dikiş 100 cm x 18 cm tülü, 18 cm in ortasından yapacağımız bol bir dikiş ile büzelim ve bağlayalım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Açıklamalı Bebek Elbisesi Anlatımlı Bebek Elbisesiçok güzel Bebek Elbisesi 2012 Bebek Elbisesi turuncu Bebek Elbisesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Açıklamalı Bebek Elbisesi Anlatımlı Bebek Elbisesianlatımlı örgü bebek hırkası,yakadan başlamalı bebek örgüleri ![]() Yakadan başlanan yine bir hırka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üst kısmını beyaz hırka gibi yaptım ![]() Model şöyle; 3 sıra ters işleyip (önden 3 sıra ters görünecek) ![]() arka tarafta 2 ters,1 arttır, 2 ters, 3 düz kes (3 ilmek birlikte örülecek), 2 ters, 1 arttır, 2 ters ![]() ön taraf düz örülecek ![]() 2 ters, 1 arttır, 2 ters, 3 düz kes, 2 ters, 1 arttır, 2 ters ![]() ön taraf düz örülecek ![]() 2 ters 1 arttır, 2 ters, 3 düz kes, 2 ters, 1 arttır, 2 ters ![]() 3 sıra önden ters olacak yine ![]() (ters dediğim kendimden tarafa ilmek alıyorum ![]() Ben ördüğüm gibi anlatıyorum ![]() 3 sıra ön taraftan ters görünecek ![]() ![]() 2 düz, 1 arttır, 2 düz, 3 ters kes, 2 düz, 1 arttır, 2 düz ![]() arka taraf ters 2 düz, 1 arttır, 2 düz, 3 ters kes, 2 düz, 1 arttır, 2 düz ![]() arka taraf ters 2 düz, 1 arttır, 2 düz, 3 ters kes, 2 düz, 1 arttır, 2 düz ![]() 3 sıra yine ön taraftan ters görünecek ![]() |
![]() |
![]() |
|