Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Dantel, Örgü ve El Sanatları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bravo, çocuk, yapılışı, yeleği

Bravo Çocuk Yeleği Ve Yapılışı

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ravo'nun bebek yününü kullandım, 3 numara şişle yaptım76 ilmek başladım8 sıra 2 ters 2 düz lastik yaptım(gidiş ve geliş)her rengi 6 sıra düz işledim 60 sıra olunca kolunu kestim kolu hem gidişte hem gelişte olarak her sırada birer tane kestimtoplam 2 taraftanda 14 tane kestim (7 sol 7 sağ)30 sıra daha işledim( burası arkası olacak) ve yakayı kesmeye başladım4-3-2-1olarak omuzlarda her tarafta 21 ilmek kalacak sol omuzu 6 sıra daha yapıp kestim sag omuzu da altı sıra yaptıktan sonra tekrar 2 düz 2 ters olarak işledim yakası rahat geçsin diye düğmeli yaptım 8 sıra işledikten sonra kestim

ön tarafıda 76 ilmek başladım kolu yine aynı şekilde kestim yakayı biraz daha aşağıdan kestimkoldan sonra 26 sıra işleyip öyle kestim4-3-2-1 yine omuzları da15 sıra daha işleyip kestim sağ omuzun üzerine yine lastik yaptım 2 tanede ilik yaptım onu da 8 sıra işleyip kestimilmek almayı ilk defa denedim int'ten öğrendim demek daha doğru olur omuzu dikip ilmek alarak yaka ve kollara lastik yaptımsonraa yanlarını ve düğmesini diktim ben bunu bir erkek bebek için yapmıştım çok şirin olduteşekkür ederim yumak
Related Posts with Thumbnails

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2012 el işi çocuk kazağı yeni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com