![]() |
Yüreğime Uzat Dua Kokan Avuçlarını… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Uzat Dua Kokan Avuçlarını…Kurtul zamansız karanlıklardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözül bağlarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce umut ol umutsuzluğuma… Sonra da gül ol kuru dallarıma ![]() ![]() En son Elif ol yüreğimin kepenk vurulmuş yalnızlığına ![]() ![]() Adresini yitirmiş gençliğime sunulmuş bir hediyenin mucizevi sevinci ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana vaat edilmiş mucizenin baş kahramanısın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen doğ yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerindeki aydınlığa vurulduğumdan beri Karanlıklara dargınım ben ![]() ![]() Sana susadığımdan beri Seccademdeki gözyaşlarımla kavgalıyım ben ![]() ![]() Çözül bağlarından ![]() ![]() Kurtar kendini karanlıklarından ![]() ![]() Gökyüzüm hazır, Sal gökyüzüne renkli balonlarını ![]() ![]() Sen düşsüzlüğümü yağmaladığından beri Ezberimi yitirdim ![]() ![]() Düştüm sesli harflerimden… Hadi doğrul rüku’lardan ![]() ![]() Dualarımın kıblesine döndür yüzünü… Kurtul Yusuf’un düştüğü zindanlardan ![]() ![]() Gök kubbe hazır… Mavi bilyelerini saklayan bu adam hazır ![]() ![]() Her şey tamam Çözül bağlarından ![]() ![]() Doğ karanlıklarıma ![]() ![]() Vakit tamam ![]() Yüreğime uzat dua kokan avuçlarını… İsmail Sarıgene |
![]() |
![]() |
|