![]() |
İsyan Bayrağı Kaç Renktir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsyan Bayrağı Kaç Renktir?[size="3">"][/size] ![]() ![]() ![]() Zamanı geldi ![]() ![]() Çek vur anlının çatından eskimiş düşünceleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama, diyorsun zayıf bir anında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunma, öpme beni! Arsız, duyarsız olma bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir ilham ânında kır kelebeğin altın puldan kanatlarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tek telli ve vurmalı bir çalgıyım! Nasıl çalacağın sana kalmış ![]() ![]() Tek bilinendir ki, senin dokunuşuna muhtacım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa cümleler nasıl devrilir? Sensin tek örneği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öncesinde acı olmayan mutluluklarım ![]() ![]() ![]() Bir saniyelik şuur kaybıydı sadece ![]() ![]() ![]() ![]() Ne acıdır ki, anlayamıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkı yaşamak, hasretle anılan bir ütopya, ütopya ise bir dal sigaradır ![]() Sigarayı yakarsınız, dumanında hayaller kurarsınız; belki bir falcı size dumandan hayallerinizi söyler ![]() Ama o sigara illâki biter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aziz ve azize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuyruklu dileklerim, ne zaman göreceğim sizi bir başkasının ellerinde? Hani kuyruğunuza takılsam, cevap bulacak mı zahiri sorularım? ![]() ![]() ![]() Zorlayacak bir şey yok ![]() ![]() ![]() ![]() Ben birden fazla mı görüyorum yoksa? ![]() ![]() ![]() Zeka kaç paraya denk geliyor son zamanlarda? Kendimi satsam zamana, geri verir mi kaybettiklerimi? ![]() ![]() ![]() Soyundukça giyinen, kibirli üçüncü boyut varlığı, yoksa anlamadın mı? Bir kez daha oku; acaba beşeri yok oluşuna kaç milim kaldı? ![]() ![]() ![]() Kıyam et! Yalnız tek bir şansın daha var ![]() Parçalanmış zaman dilimlerinde dolanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse benim için üzülmüyor mu? Ne anlamı kaldı o zaman kendim için üzülmenin? ![]() ![]() ![]() Çakışan düşüncelerden çıkan kıvılcımlardır hayata bağlayan bizi ![]() Hepimiz aynı şeyi düşünseydik "koyun"dan ne farkımız kalırdı ki? ![]() ![]() ![]() Eşcinselliği kabullenebilecek mideye sahip insanlık, ne zaman siyasete gerçekten el atacak? O gün ölmüş olmayı diliyorum! ![]() ![]() ![]() Ve tanrı beni yaratacak kadar aptaldı ![]() ![]() ![]() İnanmayın, uydurdum hepsini! |
![]() |
![]() |
![]() |
İsyan Bayrağı Kaç Renktir? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsyan Bayrağı Kaç Renktir?Kutsal İsyan Hasan İzzettin Dinamo'nun Milli Kurtuluş Savaşının gerçek hikâyesini romanlaştırdığı dev eseri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|